• repvez
    Ok, már megoldódott, és már halad a telepítés .

Gondolom az eredeti falcont is regystryn keresztül ellenőrzi, mert nem kellett megadni neki ,hogy hova telepítettem, pedig nem az alapértelmezett helyre tettem. DE elindult a menü idáig, reméljük akkor már nem lesz vele gondja.

Akik most akarják beszerezni, sztem a legjobb megoldás amit lentebb ajánlottuk, hogy steamen vagy a GOG-on keresztül 9 dollárért vagy euróért meg lehet venni a teljes sorozatot és legalább ennyivel támogassuk a program fennmaradását, hogy lássák, hogy még mindig mennyi érdeklődő van iránta , hamár a mod ingyen van.

Azt mondjuk, jó lenne tudni, hogy a megállapodás mit tartalmaz, mert jó lenne ha megkapták volna az engedélyt az exe módosítására is és igy olyan dolgokat is javíthatnának ami eddig emiatt hátráltatta a csapatot.
    A tulaj , ha jól tudom csak kereskedő tehát nem fejlesztő cég így csak úgymond a pénzt szedi be egy újra kiadott játék után. Így nekik is érdekük lenne, hogy minél jobb és több dolgot ki tudjanak a moderek hozni belőle minél több emberhez eljutva.Az uj módosítás miatt , hogy kell az eredeti alap igy befektetés nélkül is növekedne a bevételük.