52967
  • Talon11
    Gondolkodtam már korábban azon, hogy leszedem a theatert, de nem volt időm arra
    Láttam, hogy Radium készíti a 3. Gen gépeket
  • z0ty4
    It is a modded Balkan theater.

forrás
  • LeonSilver
  • z0ty4
    olvasni való:
    MiG-29 Fulcrum Versus F-16 Viper
  • Borisz80
    A 4.33 nem frissítés (upgrade). Teljesen külön álló verzió. A 4.32-t le is szedheted.
  • molnibalage83
    4.33 fent van az MF tárhelyemen, ha kell...
  • LeonSilver
    A 4.33-at. 4.32 van fent, gondoltam frissítek egyet.
  • LeonSilver
    Bakkerman :)
    Ment az Emil.
  • VO101Tom
    A bms fórumán adminnak kell engedélyezni a regisztrációdat, és utána írni kell legalább egy hsz-t (welcome topik van erre a beköszönésre), különben egy idő után deaktiválják.
  • VO101Tom
    Küldj egy mail címet, és átküldöm wetransferrel.
    A bms letöltési linke egy ideje le lett szdve a webről, előzmények a #49638 -ban. Remélhetően csak átmeneti.

• molnibalage83
    Mit akarsz leszedni?
  • LeonSilver
    Srácok.
    A tökért nem tudok letölteni a http://www.bmsforum.org/ -ról?
    A 4.33 kellene. 2015-ben regeltem, de ha letöltés linkre kattanok, akkor ez fogad (ha jól emlékszem, akkor regisztráció után is uygan ez volt, Tom töltötte fel nekem valahová a cuccot és onnan szedtem le).

pik

• repvez
    https://youtu.be/xzYoNy0qK2E
  • repvez
    Arrow sztem dolgozik az ügyön,majd egyszer csak egy olyan desing dob ,hogy ámulunk.
    De addig is tényleg vissza mehetne ami eddig volt
  • L Viper #49666
    Mit találtam :)
    A régóta ide látogatók szerintem még emlékeznek erre a nagyon régi banner-re:

Elég puritán a topik kinézete egy ideje. Egy képet legalább be kéne tenni. Az a sötét alap is jó volt, ami eltűnt.
  • Borisz80
    Köszi.
    Mindkettőtöknek.
  • VO101Tom
    Win7, 8 és szerintem 10-nél is bármelyik ablakban kiválasztod a nézet menüt, majd jobb szélén a beállítások gombra klikkelve jön be a régi tipusú ablak, amiben kipipálod, hogy a rejtett fájlokat és mappákat is jelenítse meg (van egy olyan is, hogy a "rendszer védett fájljai", az nem kell neked most).
  • molnibalage83
    Win helpben a rejtett fájlok megjelenítésnél egy link odavisz a beállításokhoz és a rejtett fájl és könyvtár megjelenítés bekapcsolható. A total / free commandernél a beállítások --> nézet résznél van ez asszem.
  • Borisz80
    Aha. Lehet hogy akkor az a baj hogy újabb verzió. Hogyan kell elővarázsolni Win 7, windows intézőben, hogy lássam az AppData és hasonló könyvtárakat az User könyvtárban?
  • VO101Tom
    Most olvasom, hogy a legújabb TrackIR szoftverek már a C:\Users\username\AppData\Roaming\NaturalPoint\TrackIR 5\Profiles mappába teszik a profilokat (nekem ezek szerint a régi van még fent, mert ilyen mappám nincs)
  • VO101Tom
    A trackIR profil az .xml nem .xls. A C:\Program Files (x86)\NaturalPoint\TrackIR5\Profiles mappába tetted? Ha igen, nyisd meg szövegszerkesztővel vagy notepad++ -al és nézd meg, hogy a fájl belső szerkezete egyforma-e. Lehet, hogy nagyon régi a mentés, az új trackIR meg más formátumot használ azóta...
  • Borisz80
    Tudja valaki hogy a Natural Point-ban a trackir programjában hogyan tudnék betölteni egy régebbi profilt?
    Új vinyóm van, erre lett újra felrakva a trackir. A régi vinyómon elmentettem a használt profilomat .xls-t, bemásoltam az újra telepített trackir profil mappájába, de semmi. Olyan opciót meg nem találok amivel meg lehetne nyitni egy profilt vagy hozzáadni már egy létező profilt.
    Valaki?
    thx!
  • L Viper #49658
    A Viggen is egész pofás:

• Borisz80
    F-29SMT Block 52+ ?
  • repvez
    Mi a hiba a képen ? :)

egész jól néz ki
  • Borisz80
    Meg van valakinek az MFD Extractor v6.11 elötti verziója?
  • molnibalage83
    No, átálltak már 1.5-re?
  • Cancri55
    Akkor tessek, mar van, es egesz jo! A gorog csapat a falconbol valtott DCS-re, ok hoztak ossze ezt a PVP kampanyt.
  • L Viper #49652
    DCS, hát igen. Nem szeretem, ha fejős tehénnek néznek.
    AF, jó volt. Stabil, multikód hibátlan. Ha az ember játékként kezelte, abban az időben messze a legnagyobb élményt adta (nekem).
  • Borisz80
    Ja hogy ez alapból jött a 33-al....
  • molnibalage83
    De ez most is a BMS4.33 része, ha jól emlékszem...
  • Borisz80
    29-es.
    4:05-től.
  • Borisz80
    29s és szu-27. ezeknek a kabinjáról van már valami fotó?
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.02.15. 11:48:50
  • VO101Tom
    A fegyverrendszerekben a BMS 4.32-höz képest sok a változás, például a lézer is kapott pár fontos lépést, amit már nem hagyhatsz ki ha használni akarod. Feltelepítés után a Falcon BMS 4.33\Docs\Falcon BMS Manuals mappában a BMS-Training.pdf -ben vannak összegyűjtve az újdonságok. Ugyanitt a TO-BMS1F-16CM-34-1-1.pdf a teljes user manual.

A BMS-nél szerintem is rossz lenne, ha valaki sikeres üzleti modellt akarna csinálni a moddolásból, mert az nem így megy. A moddolás időigényes hobbi, aminél rá kell szánni az időt a részletekre. Kizárt, hogy ezt bárki megfizetné, sokkal inkább már egy hónap múlva az asztalt verné, hogy hol marad a végleges patch? Ha egy hosszútávú koncepcióval, kiterjesztett gépparkkal, változatos térképekkel akarnák a folytatást elképzelni, akkor meg játékfejlesztők vették volna meg, nem egy játék kereskedő oldal (gog). Ők inkább csak az eladásaik felpörgetését fogják majd kialkudni, kíváncsi vagyok mikor jön egy 4.34-es patch, amit csak újonnan vásárolt Falconra lehet installálni...?
  • molnibalage83
    A Falcon halála az, ha pénz jön bele. Lásd AF. Kiadták és szinte 0 fejlesztés után meghalt. Az AF-ben levő újdonságok száma kevés volt. Nagyon szépen felpolírozták az SP3/4 szintjét, atomstabil volt, de ezt leszámítva alig volt benne valami. Mi is csak a multis stabilitása miatt szerettük. Én offline gyakorlatilag nem repültem.

Az AF megszületésének története ott van a PC Pilot oldalon levő szimulátor történelemben. Szó nem volt közös fejlesztésről. A jogok vásárlásával az kiadó / fejlesztő lényegében tartotta a markát és abból lapátolták össze n+1-dik próbálkozásra az AF-et... Köszi, inkább nem. Legyen csak free BMS4 és akkor nem lehet vita, hogy kinek mi járt és ki és mit fizet.

A BMS4 adatbázisa jelenleg olyan, hogy azzal való szöszölést sem oldalná meg az új fejlesztő, az tuti. Az AF-nél sem sikerült...

A BMS4 csapatnak tervezetk a Vsz + Szu légvédelméről és felépítéséről és annak modellezéséről egy doksit készíteni, hogy legalább lássák már, hogy mit és hogyan lehetne...
  • Gundark 1 1
    Szeretem a DCS-t de az üzletpolitikájuk hm..Lassan pénzbe kerül egy felszállás is. De még ezt is elnézném ha legalább lenne valami koncepció az egészben. De én még nem látom. :) Jó tudom lesz majd egyszer egységes modern meg II. vh-s terület is. Majd. Meg jön az edge is :D Mindegy, alakul. Mondjuk jó lenne ha valaki felvállalná a BMS-t, és akár pénzért is kiadnának egy új falcont közösen a kiadóval. Valahogy úgy mint anno az AFet.

Elkezdtem visszaszokni a falconra az STO meg ez ED közben :) az újhoz melyik könyvet olvassam el? Mert még elindítom a vasat, meg nyakon vágok valakit egy Mk84-essel de a lézerre meg a többire nem emlékszem.
  • Borisz80
    Úgy legyen. Kár lenne ha hirtelen eltűnne a sűllyesztően a Falcon. Így is csak 2 vadászgép szimulátor van a piacon.
    A DCS határozottan unalmas egy idő után mivel nincs dinamikus hadjárata.
  • repvez
    A HUD müködése

Érdekes egy irás, nem is gondoltam, hogy ennyire nagyitott képet mutat , bár azt furcsáltam is, hogy az eredeti gépeknél nem láttam a teljes képet, miközben a BMS-ben meg igen, ezek szerint emiatt.

Egyébként azt még mindig nem tudom,hogy mi a különbség a simpla üveges (F16, gripen stb..) és a dupla üveges( F-18,F-15, mig 29 stb..) Hudok között.

HA a párhuzamositás miatt lenne a dupla üveg ahogy gondolom a Hornet üvegén is van a fekete karika felfestve, akkor a simplánál, hogy oldják meg, vagy mi a különbség a 2 elv között?
  • repvez
    Lehet talán ahhoz is köze van, hogy 1 hónapja feltették a steamre is az eredeti játékot mind a 4 et, most 10euroért lehet megvenni.
    <iframe src="http://store.steampowered.com/widget/429530/" frameborder="0" width="646" height="190"></iframe>

nem tudom steamről ,hogy lehet belinkelni a termékhez kapcsolódó linket , a fenti a beágyazás funkcióval oda mutatna
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.13. 20:06:45
  • VO101Tom
    Fórumon azt jrták, hogy voltak már ilyen helyzetben, és bizakodnak, hogy most sem lesz gond. És amíg a BMS csapat nem kér érte pénzt, ráadásul az installhoz kell az eredeti telepítés is, nem hiszem, hogy bármilyen új tulaj lelőné a BMS fejlesztését.