• molnibalage83
    Skacok megnéztem ma sok régi videómat és egy érzés támadt fel bennem. Én újra akarok odabaszós videót csinálni, de ehhez segítség kellene. A tervem a következő. Először asszem lesz egy Falcon 4.0 intro remake, csak éppen BMS4.33-mal, ez elvileg szólóban is menni fog.

A következő egy "Parade reamke" lenne. Ha valaki nem emlékezne rá.

Persze nem 1:1 másolásról lenne szó, hanem a hangulatról. Ehhez már jó lenne multis repülés is. Nem csak bohóckodás, hanem amíg ti teszitek amit tenni kell egy géppel, addig én filmezek. Ez lenne megrendezett éles repkedés MI vagy egymás ellen is illetve a KOTAR elleni akciózás mindenféle géppel. Tisztelgés az előd előtt lenne a videó részbeni célja.

A legnagyobb projekt meg a Red Storm Rising (Vörös Vihar magyarul) "leforgatása" lenne. Na, ez már gigaprojekt lenne. Még az is felmerült bennem, hogy Falcon BMS4.33 és a Wargame-et is felhasználjam szériát is felhasználjam a szárazföldi harcok bevágásához.
    Vissza lehet lassítani annyira, hogy valódi sebességnek tűnjön. Lehet, hogy nem is a Red Dragont használnám, hanem az Airland Battle-t.

Ehhez viszont akár már nem csak videószerkesztési segítség kellene, hanem bármiféle hasznos hang/kép/videó anyag, amit be lehet vágni a videóba, orosz nyelvű is jöhet, csak valaki majd mondja el, hogy a videó szövegében mi van, mert oroszul nem tudok. :)

A RSR-nál kép/videó/híradó bevágások lennének a felvezetéshez, a csaták alatt viszont értelmes orosz nyelvű rádiózás szövege is jól jönne, akár repcsi, akár szárazföldi erő vonalon.

Hát, kb. ez a terv.