• molnibalage83
    Láthatólag nem vágod...

A térkép mérete fix, ha ezt odébbtolod kelet felé, akkor az összes német-benelux határon levő és a holland támaszpontok kikerülnek, akkor a NATO/US légierjének igen nagy része állomásozott. Mit kapsz érte cserébe máshol? Semmit. Kicsivel több Csehszlovákiát és Lengyelországot. Ha lentebb tolnád a térképet, akkor Dánia kikerül és bekerül Ausztria és még több FR meg Svájc. Két semleges állam úgy, hogy Mo. be sem kerül, ami Ausztria és olaszok ellen ment volna.Teljesen értelmetlen változatás lenne.

Nem az egyenlő terület a lényeg, hanem hogy minél több ikonikus egység és OOB legyen realisztikus távolságokkal, hogy a taktikai modellezés egyik alapja meg legyen és a szárazföldi csapatok is működjenek. Ennek ez a térkép 100%-osan eleget tesz. Még olyan sci-fi OOB is belefér, hogy akkor Navy gépek is legyenek és ha egyszer lesz CIWS+ASM kill képesség, akkor erre is jó. A te változatod megy egyikre sem...

ÉS ott sem nagyon figyeltél amikor azt mondtam, hogy egy ilyen területen a legtöbb virtuális század megtalálná a maga repterét ahonnan felszálhatnának valós gyakorló repülésekre és meglátogatni a másikakat egy áttelepülés hadgyakorlat szervezésében. Mint mikor a Rafalék, jöttek kecsóra vagy mint most az A10esek Pápára. Ehhez nem kell semmi mi lett volna ha belegondolás.

A Falcon nem erre való...

A Falcon arra való, hogy jó din. hadjáratnak legyen alapje és nem szökőévenként egyszer vagy soha meg nem történő esemény modellezésére, ami amúgy is dögunalom. Te most komolyan útvonalrepülés miatt alakítanád így térképet...? Anyám...

DE reméljük a prestige fejlesztés hoz majd valami áttörést ilyen téren is.
    Ezek szerit a Prestige-t sem értetted meg. A Prestige egy fejlesztő tool. Nem a Falcon képességeit tolja ki, hanem a map + hadjárat és miden más gyorsítana fel, ezt korszerűsítené. Szó nincs arról, hogy a Prestige miatt te nagyobb theater segmenttel tudnál dolgozni, vagy a 4096 textúra korlát vagy az ATO/MI változna...

Nem elbeszélnük egymás mellett, a Prestige-t ezek szerint te nem is annak látod, ami. Okkal ilyen a trékép, én is potnosan így lőttem volna be, mert én is csináltam már hadájratot és értek hozzá?

A fejlesztőket jó lenne nem nyeretlen kétéveseknek nézni...

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.07. 16:30:02