Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Azért téged se kell féltreni ha a szövegértést vesszük! Ha figyelmesebben elolvasod akkor rájöhetsz, hogy egy szóval sem mondtam, hogy WW3as szimuláció legyen és, hogy hogy alakult volna.
Egyszerüen csak azt mondtam, hogy a VS és a NATO-nak kb egyenlő területet biztositani, hogy mindegyik játékfélnek, egyenlő esélye legyen egy FIKTIV kampányban meghóditani a máűsikat.
ÉS ott sem nagyon figyeltél amikor azt mondtam, hogy egy ilyen területen a legtöbb virtuális század megtalálná a maga repterét ahonnan felszálhatnának valós gyakorló repülésekre és meglátogatni a másikakat egy áttelepülés hadgyakorlat szervezésében.
Mint mikor a Rafalék, jöttek kecsóra vagy mint most az A10esek Pápára.
Ehhez nem kell semmi mi lett volna ha belegondolás.
Mint a mellékelt ábra muatja ez kb ugyan akkora mint amit most szándékoznak megcsinálni,csak épp nem a fele tenger, tehát itt buikott a megáűllapitásod, hogy nagyobb területet akarok.
Mert azt is csak feltételes módban irtam, hogy az lenne a legjobb ha meg lehetne ugy csinálni, hogy nincs méretkorlát.
DE reméljük a prestige fejlesztés hoz majd valami áttörést ilyen téren is.
De ugy látom ismét jól elbeszélünk egymás mellett és csak a szokásos saját eszmefuttatásod szajkózod...