Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
sulyid #49298 Tegnap megnéztem már a BMS 4.33-at egy bő 15 perces repülés erejéig. A gépnek a modellje gyönyörű, bőven felveszi a versenyt a DCS-vel. Nálam az a baj hogy az összes eddigi repült időm kb 95% Il-2 '46-ban és CLOD-ban van, így alapból elég nehéz az átállás a fél évszázaddal későbbi gépekre, ráadásul ahogyan elnézem a DCS-hez képest is eléggé különböző...
Az angol nyelvvel nincs különösebb problémám, az orosz meg most tanulom szóval magával a tanulással nincs nagy bajom. Bár szerintem az elkövetkezendő 1 hétben jó ha totál 0-áról megtanulok majd felszállni. :)
Nem igazán az a célom hogy profi pilóta legyek, arra megyek hogy jól érezzem magamat játék közben, nem igazán érzem kötelezettségnek hogy folyamatosan képezzem magamat, DCS-ben is F-15-el is repültem eddig 5-6 órát és az is csak arra volt elég hogy a felszállás, műrepülés, nagyon-nagyon alapszintű gunfightot tanulgassam (a szovjet gyártmányú gépekkel sokkal gyorsabban ment a tanulás, ott valahogy nem kellett ennyi idő az ismerkedésre, 1-2 óra alatt letudtuk ezt a szakaszt).
ui: csak egy kérdés, tényleg ennyire eltérő az F-15 és az F-16 HUD-ja? Vagy a DCS és a BMS okozza az eltérést és a valóságban hasonlóbb?