Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nincs itthon nyomtató, szóval tanulni így nem tudok hétfőig...
A régi és új bill közötti feature lista van. Mivel én még a 4.32-vel sem tanultam meg repülni, nekem első körben a keystrokey is jó. Visszarakom a 4.32-őt csak ezért és aztán jöhet a 4.33. A feature teszthez egyszerűen kell a régi.
A sok jó feature mellett a rossz hír. A DB terén sajnos alig van fejlesztés, a klasszik DB részén kb. csak új feature részek, de azt leszámítva semmi. A taktikai környezet részét érintő téren kevés kivételtől eltekintve minden a régi. A battalionok, modellező értékek. Kivétel az SA-2/3/4/5, ahol az új FM mellé kaptak új dolgokat.
A dat fájlokban viszont a dispenser modellezés ajánlások egy része mintha meg lenne az AIM-7F/M dual thrust megvan, a SA-2/3/4/5 FM-je új. A SAM egységek mozgás közben képesek lőni, lesz SHORAD és MANPAD végre. A AAA is végre olyan, aminek kell lennie. A radaros kurva veszélyes, a többi meg kussol nagy sebességű célra, legalábbis rám nem dolgoztak.
Jó lesz ez no, de természetsen van hova fejlődni. A régi MOD nem iportálható, minden helyszín készítő 0-ról kezdhet neki megint.