Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Which part of the "don't take credit for something you didn't do yourself" you don't understand Nizmo?
that's a shame. We thought you understood the rules and we saw good progress in your F-14 cockpit topic.
Too bad you went back to the wrong side mate.
I'm sick of ppl getting treated like gods here while they didn't do the work they pretend they did "
ujujjj <#ejnye1>#ejnye1>
És ott is irja, hogy tesztelve volt hogy kompatibilis a 4.33-al.
Ennyi erővel a Tomcat is oda való amit mindenki kipróbálhat.
Amugy meg sztem biztos hogy amig jófiunak látszott addig lehet ogy kapott egy tesztpéldányt, hogy a készülö gépeit műár bele tudja integrálni.
Egyébként valahol biztos fel lehet lelni a cuccot,csak amiről én eddig hallottam, az hardwer kulcsos volt, tehát ha nem tudjuk a jelszót amivel a saját harverünkre generál egy kódot akkor nem tudjuk telepiteni.
De akinek van kódfejtő/programozó ismerőse az ne tartsa magában 😉
4.33...? Honan a frászból lenne olyan Nizmonak...? Ezt Nizmo projektje és őt most vágták ki a fórumról....
végre egy kis morzsa
(Igazatok van, hogy mind a 4 MFD működik a cockpitban)
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Tehát még kész sem volt semmi,de már szinte kész textura volt hozzá és annyi minden futott a neve alatt, hogy az képtelenség egyedül csinálni.
Radom munkáján és a publikáción látszik, hogy saját munka minden folyamatot szépen végig lehet követni .És nem ugy nyit a topicot, hogy már egy kész kabin texturákkal , és utánna kalapálgatja még.
Mint régebben irtam a D3D ripper nevű progival bármelyik játékból ki lehet menteni modelleket vagy kiszedni a FS-ből .De annak a polygon topologiáján meg fog látszdni, hogy valami nem jó vele, ezért látszik a nizmós modelleken hogy a kinézethez képest indokolatlanul nagy polygonszámúak voltak.
ÉS én teljesen egyetértek a bms csapattal mégha meg is van az engedély akkor is csak egy hulladék lesz belekalabálva ami elveszi a lehetőséget attól, hogy egy normális kisebb polygonszámú modellt csináljon valaki , mert akkor már azt mondják, hogy van már egy akkor felesleges mégegyszer megcsinálni, gondoljunk a Szu-27-re, ott is a polyszámhoz képest nem esek hanyatt a részletességgén, mnt ahogy a megjelenskor ki is fejtettem .
Ugyhogy ha nem tud saját modelleket készitenni akkor hagyja az egészet olyanra aki ért hozzá mint Radum és Hayab. A kevesebb néha több alapon és a minőség a menyniség helyett.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nizmo szerint azt, amit mástól kapott arról írásos engedélye van. Nem email vagy más, papíron rögzítve.
Tisztelem és becsülöm a BMS4 csapat munkáját, de lassan elmehetnének a ***** a baromságaikkal együtt...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.06. 13:21:44
A Tomcat és a Eagle is ugyan ilyen , mert azt nem hiszem el , hogy ennyit ilyen gyorsan tud előállitani
Ott láttam egy Niké-t
De azèrt jófajta cuccok lesznek a BMS-be!
Meg eléggé fura, hogy a Hummerekben van a kilövőállás.
Milyen jo lenne ha lenne mar vegre egy komplett sim, normalisan modellezve, hasonlo kampannyal mint a falcone, olyan dinamikaval mint a DCS-jé. Kar hogy mas hasonlitasi alap nincs. Sosem kapunk egy jo szimulatort, ahol a haverommal is beülhetnek egy ketülesesbe.
A pénzes Falconra nem akkora kereslet és azért nem adhatják ki, mert akkor hivatalos support is kell hozzá. Az alap Falcon addig jó, amíg a pénz fel sem merül. Az, hogy ha valaki összerak egy jó pitat vagy bármit és pénzt kér érte, az más tészta, de eddig a payware addonok száma 0 a BMS4-hez, ami mutat valamit. Nézd meg, hogy kb. hány regelt BMS4 tag van, na az aktív játékosok száma ennek töredéke. kb. 10k reg és kevesebb, mint 4k aktív... Még, ha csak 20 USD-be kerülne, akkor is a bevétel lenne max. 100k USD, a haszon kisebb. Ebből egy főállású programozó sem élne meg...
A DCS-nél a CA tényleg nagyon jó lenne, ha működne... Végre nem teljesen idióta SAM és légvédelem ellen menne a móka és, még ha nincs is dinamikus hadjárat, akkor is legalább egy gigamega single mission nem lenne totál szkirptelt. Apró hiba, hogy legalább 15-20 játékos kell szerintem ahhoz, hogy élvezhető legyen. Az itten fórum szerint kétpelenség ennyi embert összerántani. Valahol vicces, hogy a sokkal kisebb táborral bíró BMS4-nél meg annyi pilóta a RF szervereken a gyengébb napokon van, de volt már 40 felett is...
Persze ott az lenne a nagy show mikor összeengedik a combined armssal. Amikor a spanok tankoznak, a csatagépek meg a helik, gyepálják őket, miközben a légifölény gépek meg szednek mindenkit csokorba, a AA meg válogatás nélkül lő mindenre ami repül, annak azért lesz egy hangulata. Kár hogy egyelőre nem látok koncepciót a fejlesztésben. Minden érából esik egy egy gép aztán helló. De ettől függetlenül már várom az SH-t mert a kedvenc kismadaram 😊
A BMS4-hez minden tool maradt hála istennek használható. Ha viszont felforgatják és megváltoztatják az eddigi DB-t, de a Falcon Editor meg nem lesz teljes, akkor jól alávernek az összes 3rd party fejlesztőnek..
Új dev toolok fel sem merültek eddig, mint téma, csak mint FE továbbfejlesztés és passz, a LOD Editor meg aztán tényleg marad úgy, ahogy van. A FE meg csak DB turkálásra jó, de LOD importa nem.
Kizárt, hogy belső használatra fejlesztenék, annak semmi értelmem még a helyzet is elképzelhetetlen. Sok fejlesztő egyáltalán nem repül és a VFS-ek tagjainak nagy része semmiféle dev képességgel nem rendelkezik.
Az utolsó infonál már 4.33 update 10 nél jártak, ugyhogy kitudja, hogy hányadik verzióra döntik el hogy már kiadják és a további változtatásokat már patch formában adják, mert az azért durva lenne, ha csak ugymond belső használatra fejlesztgetnék maguknak a virtuális századok
Ez elég kommunista tempó.
Gondolom te nem abból élsz, hogy az általad készített dolgokat eladod olyan embereknek, akiknek szüksége van rá.
most itt is vitáztok, meg a dcs-ben forumban is?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.12.03. 11:05:13
Mondom, de azt nem vagy képes megérteni. hogy a repszim lényege az, hogy a gépek által képviselt harcérték jól legyen modellezve és ez a 4 és 4+ gen gépekre teljesül az azonos MFD szimbolika használatával és a radar üzemmódók és a radar fő jellemzői jól közelítik a 4. gen gépek átlagát. Pont. És a nagy többségnek ez a fontos. Ezt te meg szimplán ökörségként kezeled.
A Tornados részt a Falconra vonatkozik? Mert ha téged F-16C-vel lefordult a Tornado, akkor valamit nagyon elbasztál... A Tornado repteljesítménye minden bárdolatlansága ellenére közelében nincs az F-16C-nek a BMS4-ben. Tudom, mert repültem vele, mikor teszteltem az új dolgokat még a régi SAM rendszerek rakétáit is kerülgetni kínszenvedés volt vele, mert olyan kevés a gép felhajtóerő és tolóerő tartaléke, bombákkal megrakva meg főleg...
Aeyes kabinjai a maguk idejében nem voltak drágák és annyira más dimenziót képviseltek az ingyeneshez képest, hogy mindeni csak leborult előttük. (Egyébként neki is voltak ingyenes kabinjai...) Te vagy az első, aki ilyen lenéző és bunkó módon nyilatkozik róla, talán jó lenne befejezni ezt, igen vékony jégen táncolsz...
Az a nagy ökörség hogy valaki egy konkrétan F-16C Blk.52-es szimulátorra akar ráerőltetni más típusú gépeket, mikor ezeket nem tudják megcsinálni. Vagy menjünk vissza Chuck Yeager Air Combat vagy Fighter Bomber-es időkbe amikor gyakorlatilag ugyan az volt minden géptípus csak a kabinja volt más.
Az is ökörség volt amikor egy egy körös dogfightban, a CAT 1 -ben lévő gépemet lefordulta egy bombákkal megpakolt Tornado IDS....
Mivel nem vagyok kezdő, meg tudom különböztetni az F-22 és az F-16 kabinját vagy bármely 4 gen gép kabinját. Nos laikusk szemmel is kb annyi a közös bennük, hogy mindkét műszerfal szélén van 1-1 MFD. Akinek meg minden kabin ugyan úgy néz ki, azok nem is játszanak szimulátorral.
Aayes.
Egy darab kabint nem vettem tőle. Nála is ugyan az a szemléletem amit már mondtam. Ha ingyen csinálta volna őket, szeretetből és lelkesedésből és nem lehúzásból, akkor ő lett volna számomra az isten.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X