Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ha számotokra fontos, akkor összerakhatok olyan Korea '80s MOD-ot, amiben van Szu-27 és Hornet kabin, így lenne értelme a kék vs vörös MP repkedésnek, dez ennek terjesztése és reklámozása BMS4 fórumon tilos lenne, ez nekünk készülne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hecker007
Leszedtem én is mert az F18 és a Su27 érdkelt. Su27 nálam rendben van, F14-nél csak a kabin moduljait látom, de semmi mást és kattintani se lehet semmire.

arrow19
Én ezek után nem csodálom hogy Nizmot kivágták...
Molnibalage
Az F-14 és Szu-27 esetén a pit vagy a repcsik modellje bugos? Az F-14 még csak WIP. Személyes használatra ezeket lehet integrálni, de soha semmilyen BMS4 fórum felületén terjesztett MOD-ban nem lesznek benne, ha az eredeti készítő nem oda szánta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
leszedtem én is a modot, az f-18 rendben van. f-14 pit bugos, su-27 modell is az, később teszek fel képeket.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Ha ma késő este lesz időm edzés után, akkor a Hornet kabint megpróbálom kiszedni és átrakni a MOD-omba teszteléshez.

Molnibalage
Lejött, megnéztem. Ez bizony az új C Hornet kabin...

Molnibalage
Megkaptam az állásfoglalást, nem mehet F-14 pit a MOD-omba, semmi Nizmotól. Tehát marad ez a mostani mykinge féle WIP.

z0ty4
m1a1 topicbol:

"Which part of the "don't take credit for something you didn't do yourself" you don't understand Nizmo?
that's a shame. We thought you understood the rules and we saw good progress in your F-14 cockpit topic.
Too bad you went back to the wrong side mate.

I'm sick of ppl getting treated like gods here while they didn't do the work they pretend they did "

ujujjj <#ejnye1>

Molnibalage
Ebből kurva nagy gebasz lesz, mert a screenshot pl. a BMS4 4.33 Hornet kabinja. Szerintem szépen lenyúlta és kiadta őket. Nagyon ingoványos terepen vagyunk...

repvez
Amugy tegnap kiadta a KoreaHD verzióját benne a szu-27-es és több más kabinnal együtt
És ott is irja, hogy tesztelve volt hogy kompatibilis a 4.33-al.
repvez
Meg attól, hogy odairta hogy 4.33 még nem jelent semmit, mert semmi olyan nem látszik ami a mostanival nem lehetne.
Ennyi erővel a Tomcat is oda való amit mindenki kipróbálhat.
repvez
Talán nem véletlen a megjelenése pont ammiatt tette ki mert bannolták.
Amugy meg sztem biztos hogy amig jófiunak látszott addig lehet ogy kapott egy tesztpéldányt, hogy a készülö gépeit műár bele tudja integrálni.
Egyébként valahol biztos fel lehet lelni a cuccot,csak amiről én eddig hallottam, az hardwer kulcsos volt, tehát ha nem tudjuk a jelszót amivel a saját harverünkre generál egy kódot akkor nem tudjuk telepiteni.
De akinek van kódfejtő/programozó ismerőse az ne tartsa magában 😉
Molnibalage
Öööö, zavaros az egész.

4.33...? Honan a frászból lenne olyan Nizmonak...? Ezt Nizmo projektje és őt most vágták ki a fórumról....

z0ty4

Molnibalage
Gőzöm sincs. Azon felül, amit már többször posztoltam, hogy mi lesz a 4.33-ban minden kérdés értelmetlen, mert azon túl nem tudni semmit.

Az F/A-22 Raptor cockpit is benne lesz a 4.33-ba, ha Metalhead kijavítja a hibáit?
(Igazatok van, hogy mind a 4 MFD működik a cockpitban)
Molnibalage
Azon videóban levő kabinok az FF-es Quawa féle kabinok protjai voltak. Az F-14 és az alap BMS4 kabin standerdjeitől messze voltak és qawa asszem hagyta az egészet a francba. A Viggent csinálgatja Snail valakivel, sanoszan készen van, de csak 4.33-mal jön.

Borisz80
A Tornado cockpitet ki készítette? Jó egy éve volt youtube-on egy videó amiben a BMS 4.xx leendő kabinjait mutogatták....Viggen, Harrier, Tornado stb... A videó azóta eltűnt. Mi lett ezekkel a kabinokkal?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Akkor megnyugodtam, bár az F-15 cockpit jól jönne..viszont láttam az oldalán, hogy készíti a Nighthawkot, Skyhawkot, stb.-t
repvez
Nem tudom, hogy hogy volt,de nekem már az elején egy kicsit gázos volt a Nizmo féle modellek ,mert nem azt az utat követte, ahogy egy normális folyamat müködik.
Tehát még kész sem volt semmi,de már szinte kész textura volt hozzá és annyi minden futott a neve alatt, hogy az képtelenség egyedül csinálni.

Radom munkáján és a publikáción látszik, hogy saját munka minden folyamatot szépen végig lehet követni .És nem ugy nyit a topicot, hogy már egy kész kabin texturákkal , és utánna kalapálgatja még.

Mint régebben irtam a D3D ripper nevű progival bármelyik játékból ki lehet menteni modelleket vagy kiszedni a FS-ből .De annak a polygon topologiáján meg fog látszdni, hogy valami nem jó vele, ezért látszik a nizmós modelleken hogy a kinézethez képest indokolatlanul nagy polygonszámúak voltak.

ÉS én teljesen egyetértek a bms csapattal mégha meg is van az engedély akkor is csak egy hulladék lesz belekalabálva ami elveszi a lehetőséget attól, hogy egy normális kisebb polygonszámú modellt csináljon valaki , mert akkor már azt mondják, hogy van már egy akkor felesleges mégegyszer megcsinálni, gondoljunk a Szu-27-re, ott is a polyszámhoz képest nem esek hanyatt a részletességgén, mnt ahogy a megjelenskor ki is fejtettem .

Ugyhogy ha nem tud saját modelleket készitenni akkor hagyja az egészet olyanra aki ért hozzá mint Radum és Hayab. A kevesebb néha több alapon és a minőség a menyniség helyett.
Molnibalage
Saját magad részére leszedheted és azt pakolsz be, amit akarsz, de BMS4 fórumán semmilyen olyan MOD nem lehet fent, ami tartalmazza a földi egységeket és talán az F-15 a kabint. Az F-14 kérdéses, mert egyérteműen mykinge munkájának folytatása és soha nem emelt szót ellene, mert hát az ő beleegyezésével ment.

Most akkor elúszott a semmibe több leendő cockpit, model, jármű? Egyáltalán lesz-e új F-15 cockpit?
VO101Tom
Akkor passz, valaki nem mond igazat. Milyen volt a viszonya a bms csapattal? Nem lehet hogy más miatt rakták ki, ez csak remek ürügy lett?

www.pumaszallas.hu

Molnibalage
Előre megmondta...

VO101Tom
Oké, de mivel ez elég érzékeny téma, nem az lenne a logikus, hogy ELŐRE megmondja, hogy "figyu srácok, van tt ez a csóka, átadja nekünk a modelljét, van róla papír is, én meg bekalapálom az engine-be. Így mehet?" Ha utólag kell magyarázkodni, az mindig gázos szerintem...

www.pumaszallas.hu

Molnibalage
És honnan a faszból tudja a BMS4 Team, hogy lopta vagy sem...? Kezd elegem lenni, hogy lassan látatlanuk kibannolnak mindenkit. Maga Aragorn írt PM-et már kb. harmadjára, hogy nevetséges amit művelnek...

Nizmo szerint azt, amit mástól kapott arról írásos engedélye van. Nem email vagy más, papíron rögzítve.

Tisztelem és becsülöm a BMS4 csapat munkáját, de lassan elmehetnének a ***** a baromságaikkal együtt...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.06. 13:21:44

arrow19
Sírok, annyira profi
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2014.12.06. 11:59:10
repvez
Ja meg bannolták is ,mert megint lopta a modelleket másik játékból kimentette és azt alakitja át a falconba ,mint az összes " az sajátnak mondott" modelljei.
A Tomcat és a Eagle is ugyan ilyen , mert azt nem hiszem el , hogy ennyit ilyen gyorsan tud előállitani
Molnibalage
Új JSGME installer van a Korea '80s MOD-hoz. Ebben a lábnélküli Block 40 pit az alap és tartalmazza a F-4DSK fixet is, ezen felül egyes részei a MOD-nak is ezzel cserélhetőek. Ha valakinek nem MP kritkus MOD része/öltetle van azt is meg lehet ezzel csinálni karnalooch segít ebben.

Igen...a Sinsheim Technik Museumban láttam egy nagycsomó járművet, meg egyebet..
Ott láttam egy Niké-t
De azèrt jófajta cuccok lesznek a BMS-be!
Molnibalage
A Nike az egy ősrégi valami, a Hummeren alapuló meg az Avenger. A Falconban a slot rendszer néha nem jó és az egységek egymáson vannak. Lehet, hogy a Nike esetén ha van terepjáró és indító is, akkor ezeket egymásra pakolta....

Láttam őket...de most a Nike ADS az most fix vagy mobil légvédelmi eszköz?
Meg eléggé fura, hogy a Hummerekben van a kilövőállás.
Molnibalage
Nizmo elkezdte kalapálni a M2 és M1 modelleket is, lesz végre alacsonyabb felbontású LOD is.

Boconadi
Nem ertem ezt a DCS felfogast. Minek jön 2. ha az elsö sincs kesz. Sött, semmi sem ugy jött ahogy beszeltek/igertek. Bar ugytünik az üzletpolitikajuk müködik.

Milyen jo lenne ha lenne mar vegre egy komplett sim, normalisan modellezve, hasonlo kampannyal mint a falcone, olyan dinamikaval mint a DCS-jé. Kar hogy mas hasonlitasi alap nincs. Sosem kapunk egy jo szimulatort, ahol a haverommal is beülhetnek egy ketülesesbe.
Molnibalage
A VFS-ek egyértelműen a tesztelés miatt kellenek, mert ők a legstabilabb alapok és MP-ben tolják folyamatosan. A BMS4-nél az MP stabilitás szinte minden felett álló prioritás.

A pénzes Falconra nem akkora kereslet és azért nem adhatják ki, mert akkor hivatalos support is kell hozzá. Az alap Falcon addig jó, amíg a pénz fel sem merül. Az, hogy ha valaki összerak egy jó pitat vagy bármit és pénzt kér érte, az más tészta, de eddig a payware addonok száma 0 a BMS4-hez, ami mutat valamit. Nézd meg, hogy kb. hány regelt BMS4 tag van, na az aktív játékosok száma ennek töredéke. kb. 10k reg és kevesebb, mint 4k aktív... Még, ha csak 20 USD-be kerülne, akkor is a bevétel lenne max. 100k USD, a haszon kisebb. Ebből egy főállású programozó sem élne meg...

A DCS-nél a CA tényleg nagyon jó lenne, ha működne... Végre nem teljesen idióta SAM és légvédelem ellen menne a móka és, még ha nincs is dinamikus hadjárat, akkor is legalább egy gigamega single mission nem lenne totál szkirptelt. Apró hiba, hogy legalább 15-20 játékos kell szerintem ahhoz, hogy élvezhető legyen. Az itten fórum szerint kétpelenség ennyi embert összerántani. Valahol vicces, hogy a sokkal kisebb táborral bíró BMS4-nél meg annyi pilóta a RF szervereken a gyengébb napokon van, de volt már 40 felett is...

Gundark 1 1
Szerintem sem a századoknak fejlesztenek. Szerintem érdemes lenne elgondolkodniuk azon hogy megszerzik a jogokat (ha már az AF megpunnyant) és valami minimális zséért kiadják mondjuk steam-en. Lenne rá kereslet. Él még az öreg harcos 😊 Szóval bízzunk, talán jön a DCS 2, is, hátha kevésbé lesz bugos, és valaki esetleg összeeszkábál egy valamiféle legalább fél dinamikus kampányt.

Persze ott az lenne a nagy show mikor összeengedik a combined armssal. Amikor a spanok tankoznak, a csatagépek meg a helik, gyepálják őket, miközben a légifölény gépek meg szednek mindenkit csokorba, a AA meg válogatás nélkül lő mindenre ami repül, annak azért lesz egy hangulata. Kár hogy egyelőre nem látok koncepciót a fejlesztésben. Minden érából esik egy egy gép aztán helló. De ettől függetlenül már várom az SH-t mert a kedvenc kismadaram 😊
Molnibalage

Molnibalage
Pont az ellenekőzéjétől lehet félni, mert a tervek szerint a Falcon Editorra akarnak alapozni. Apró gond, hogy számtalan dolgot nem tud, amit az ősrégi F4Browse meg igen...

A BMS4-hez minden tool maradt hála istennek használható. Ha viszont felforgatják és megváltoztatják az eddigi DB-t, de a Falcon Editor meg nem lesz teljes, akkor jól alávernek az összes 3rd party fejlesztőnek..

Új dev toolok fel sem merültek eddig, mint téma, csak mint FE továbbfejlesztés és passz, a LOD Editor meg aztán tényleg marad úgy, ahogy van. A FE meg csak DB turkálásra jó, de LOD importa nem.

Kizárt, hogy belső használatra fejlesztenék, annak semmi értelmem még a helyzet is elképzelhetetlen. Sok fejlesztő egyáltalán nem repül és a VFS-ek tagjainak nagy része semmiféle dev képességgel nem rendelkezik.

repvez
M?int irtam én is elég nagy változásra számitok még ha ennyi idöt beleölnek, talán több részt is sikerül nekik átkódolni az eredeti részekből a mai kor szinvonalára és talán lesznek uj egyszerübben kezelhető tool-ok is hozzá.

Az utolsó infonál már 4.33 update 10 nél jártak, ugyhogy kitudja, hogy hányadik verzióra döntik el hogy már kiadják és a további változtatásokat már patch formában adják, mert az azért durva lenne, ha csak ugymond belső használatra fejlesztgetnék maguknak a virtuális századok
Az biztos, de óriási hátast fogok dobni, ha tényleg kijön
Molnibalage
A BMS4 2011 szeptemberében jött ki, asszem 12-én. Az új BMS4 biztosan készül, nem vaporware, egy csomó mindent megmutattak már belőre vagy tudunk róla. A nagy szám az lesz, amiről nem tudunk.

repvez
Hát mint BMS olyan 4-5,de elötte az Openfalcont csinálták , kb ugyan az a csapat ,de sztem a legtöbb fejlesztö az első kiszivárogtatás ota valamilyen szinten már beleturkált a falconba, ugyhogy olyan 15 éve biztos .
Olvastam, hogy állítólag jövő évben lenne (bár magam se vagyok biztos), de egyáltalán hány éve létezik a BMS?
Boconadi
😄 megy a szapulás!

Mikor lesz mar uj bms a sohán kivül? Csinaljak egyaltalan?
"Ha ingyen csinálta volna őket, szeretetből és lelkesedésből és nem lehúzásból, akkor ő lett volna számomra az isten."

Ez elég kommunista tempó.
Gondolom te nem abból élsz, hogy az általad készített dolgokat eladod olyan embereknek, akiknek szüksége van rá.

Cancri55
Ja, ahelyett, hogy veletek repülnék a PVP kampányokat 😄

z0ty4
jujujjj valaki bal lábbal ébredt fel <#oooo>
most itt is vitáztok, meg a dcs-ben forumban is?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.12.03. 11:05:13

Molnibalage
Öööö, no offense, de a régi és elmismert szimek is így csinálták lásd pl. Janes USAF. A Falcon meg nem ED erőforrásokkal operál és ingyenes. Ahhoz képest ez jó. Az ilyen kabinokat is ingyen kapod. A kabinok és más gépek gyakorlatialg csak extrák, de a rendszerüzemeltetést, FCS-t és az MFD szimbolikát leszámítva igen jó absztrakciós szintet jelentenek.

Mondom, de azt nem vagy képes megérteni. hogy a repszim lényege az, hogy a gépek által képviselt harcérték jól legyen modellezve és ez a 4 és 4+ gen gépekre teljesül az azonos MFD szimbolika használatával és a radar üzemmódók és a radar fő jellemzői jól közelítik a 4. gen gépek átlagát. Pont. És a nagy többségnek ez a fontos. Ezt te meg szimplán ökörségként kezeled.

A Tornados részt a Falconra vonatkozik? Mert ha téged F-16C-vel lefordult a Tornado, akkor valamit nagyon elbasztál... A Tornado repteljesítménye minden bárdolatlansága ellenére közelében nincs az F-16C-nek a BMS4-ben. Tudom, mert repültem vele, mikor teszteltem az új dolgokat még a régi SAM rendszerek rakétáit is kerülgetni kínszenvedés volt vele, mert olyan kevés a gép felhajtóerő és tolóerő tartaléke, bombákkal megrakva meg főleg...

Aeyes kabinjai a maguk idejében nem voltak drágák és annyira más dimenziót képviseltek az ingyeneshez képest, hogy mindeni csak leborult előttük. (Egyébként neki is voltak ingyenes kabinjai...) Te vagy az első, aki ilyen lenéző és bunkó módon nyilatkozik róla, talán jó lenne befejezni ezt, igen vékony jégen táncolsz...

Borisz80
Ökörség...
Az a nagy ökörség hogy valaki egy konkrétan F-16C Blk.52-es szimulátorra akar ráerőltetni más típusú gépeket, mikor ezeket nem tudják megcsinálni. Vagy menjünk vissza Chuck Yeager Air Combat vagy Fighter Bomber-es időkbe amikor gyakorlatilag ugyan az volt minden géptípus csak a kabinja volt más.

Az is ökörség volt amikor egy egy körös dogfightban, a CAT 1 -ben lévő gépemet lefordulta egy bombákkal megpakolt Tornado IDS....

Mivel nem vagyok kezdő, meg tudom különböztetni az F-22 és az F-16 kabinját vagy bármely 4 gen gép kabinját. Nos laikusk szemmel is kb annyi a közös bennük, hogy mindkét műszerfal szélén van 1-1 MFD. Akinek meg minden kabin ugyan úgy néz ki, azok nem is játszanak szimulátorral.

Aayes.
Egy darab kabint nem vettem tőle. Nála is ugyan az a szemléletem amit már mondtam. Ha ingyen csinálta volna őket, szeretetből és lelkesedésből és nem lehúzásból, akkor ő lett volna számomra az isten.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X