Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ad1, nem kértem feature listát
ad 2: Nem kértem megjelenési dátumot.
Amit szerettem volna, hogy legalább bizonyos időközönként azért addhatnának egy kis életjelet, hogy gyerekek itt tartunk eddig, ezt és ezt már megcsináltuk . ÉS sztem 4 évente egy ajándékcsokorként pár képet igazán elejthetnének bármilyen kötelezettség és magyarázkodás nélkül.
Ehhez azért tudni kéne, hogy mi az amire szügség van és már nem csinálja/ta meg más. hiába kezdek neki bármilyen épületnek ha esetleg egy procedurális város generátort tesznek bele a 4.33ba.
Vagy kitudja, hogy melyik gépeket csinálja Hayab azokon kivül amit megoszt.
Az erre szolgáló topic egyáltalán nem frissül pont emiatt mert nem osztanak meg semmi infót.
Addig amig nem látom át az egész folyamatot amit egy tutorialban levezetnek addig nem nagyon tudok kivel kooperálni, mert nincs arra óráim, hogy chateljek vagy beszéljek róla , majd amikor márcsak egy kis dologgal nem birok akkor egy konkrét kérdést már fel lehet tenni,de az egész folyamatot ugy ahogy Te sem ugy ők sem tárgyalnak ki egyszerre.Ami nincs meg dokumentum formájában az másnapra már elfelejtödik , mivel nem csak ez jár mindenki fejében.
Mint nekem is vannak időszakok amikor belelkesülök akkor 3-4 nap alatt eljutok egy darabig,de utánna hónapokig nem nyulok hozzá, ezt nem tudnám megtenni ha valaki csak élőszóban akar beszélni róla.