52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48759 Egy kicsit más úgy repülni ha tudod a pozícióját, és más az amikor nem ismert hogy hol van de egyszer csak besugároz. Szóval ha sa-10 sugároz akkor low alt és húzni elfelé. Copy that!
@zotya
Szerintem a srác alap korea hadszinteren megy. PvP-ken teljesen máshogy viselkedik a légvédelem. Sokkal veszélyesebbek. Nem sugároznak észnélkül max hatótávon. Na meg ott vannak a vadászok is meg más légvédelem :D -
#48758 na persze, ilyen sétagalopp az sa-10ig sehol sincs.
-
#48757 F-2 -
#48756 +1 molninak ~> low alt
-
#48755 Sehogy. Maradsz fűnyírő magasságon, vagy a HMZ szélén HARM és pucolsz. Mivel nincs rakéta füstcsík végfázisban és nincs indítási figyelmeztetés fogalmad nincs, hogy mikor kell manőverezni, de még ha tudnád is, a rakéta kinematikája miatt mission impossible AAM konfigban is még labels használatával is. A ECM + beamming + chaff hegyekre is immúnis.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.30. 14:10:45 -
#48754 Oké. Köszi!
Elmondaná valaki hogy PvP-n lévő SA-10 ellen hogyan lehet védekezni? Illetve hogyan lehet hatékonyan ténykedni ellene? -
#48753 Van, és az AUTO-t ajánlom, itt tudod belőni
C:\Falcon BMS 4.32\user\config\falcon bms.cfg
a sajátom
set g_fAVTRSeconds 300 // Set AVTR Auto time into 5 minute
ACMI file size nálam 125Mb
Kampányban PVP-ben ésszel mert órákig számol, ha kilép/kifagy a host nincs a filenak vége és belefagy az ACMI-be és ottmarad a több GB-os file.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.07.28. 10:53:27 -
#48752 Pedig bizony van. Sokáig én sem tudtam. Kb. az ECM power kapcsolója alatt van egy 3 állású kapcsoló. Közép állásban ha indítasz rakétát akkor bekapcsol az ACMI felvétel. Ezt lehet szabályozni file szerkesztéssel, hogy mennyi ideig vegyen ebben a módban. De nem tudom hogy hol kell szerkeszteni és mit.
ÉRtem akkor, tehát a méret nem az időtől függ hanem hogy a bubble-ban mennyi adatot kell rögzítenie. Akkor kell az 1 Gb minimum. Csak aztán meg ne őszüljek mikor a repülés befejeztével elkezdi elmenteni. :D
Ez az : AVTR panel. off / auto / ON
KÉP
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.07.28. 10:33:22 -
#48751 Nincs ilyen, hogy fegyver kioldása után funció tudtommal. A felvétel méretét állítod, nem a hosszát. 20 MB ACMI egy majdnem üres TE esetén hosszú, hosszú fél órára is elég. A 3 perces Streak Eagle rekord repülés 600 kB. Repülj hadjáratban, ahol rengeteg egység van a bubble-n belül ott 20 MB néha elég 1 perce... -
#48750 Fel tudna világosítani valaki hogy az ACMI felvétele hogyan is működik?
Setup-ban be lehet állítani a max terjedelmét; ez oké.
A kabinban tudom kapcsolni, lent - kikapcsolva, középen - fegyver oldásakor autómatikusan bekapcsol, fent - folyamatos felvétel; ez is oké.
-A kérdés az lenne hogy a beállított max terjedelem és a felvétel idő aránya hogy viszonyul egymáshoz? pl 100 Mb vagy 1 Gb az mennyi felvételt enged?-A "felvétel fegyver kioldása után" funkciónál hol állítom be hogy mennyi ideig vegyen fel?
-
#48749 Kirov -
#48748 egész este vacakolt a FO szerver, azért ma már nem megyünk többet.
holnap egész napos repkedés van kilátásban, várunk mindenkit sok szeretettel :)
-
#48747 -
#48746 -
#48745 Utólagosan is Boldogat ! -
#48744 -
#48743 Regeltem mindenre amire csak lehetséges volt.
Mostanában a PvP-ken mikor szoktatok repülni? -
#48742 Megfakult pápai áldásom rád. :) -
#48741 Köszönöm Zotya bácsi -
#48740 Lémísztó bácsi !!! Boldogat !!!!!! -
#48739 nekem sem kellett szólni......keménymag power
z0tya" was added to server group "RF DPRK Red Forces" by "AΓČĤÈŔ".
-
#48738 hagyományos buta tégla telefonom van ;) -
#48737 van droidra is , esetleg ha melöban ráérsz ráirni az adminokra :) -
#48736 Ja, én nem gondoltam ezt, csak szóltam, hogy akkor épp A.S fent volt. :) -
#48735 Nem pörgök csak én ilyen vagyok, hogy legtöbbször hangot adok a véleményemnek illetve kiadom magamból ha nem tetszik valami.
Tom.
Gondolom úgy néz ki a dolog, hogy arra van időm hogy ide gépeljek és tépjem a számat de nem teszek semmit azért hogy regeljek.
A félreértések elkerülése végett, munkahelyi gépról netezek, otthon nincs rá időm. ami megintcsak röhejes. Mint írtam ami van azt meg hasznosan szeretném tölteni pl repülni. Sajnos a munkahelyi gépre nem tudok telepíteni mert nincs meg a jogosultságom hozzá, pedig itt lenne időm TS-en várakozni és elcseverészni. ;)
-
#48734 @Vampire ~> valószínű újraraktad a TS-t azért tüntek el a badgeid, a névhez kapcsolódik egy ID hash (Settings -> identities) ami mindenkinél más de 1x kell végigjátszanod ezt utánna minden fog működni kár ezen pörögni szvsz. valakire írj rá TS-en aki admin és kapni fogsz jogokat. Csupán azért van így túlkombinálva, hogy a hülyéket megszűrjék így is van aki nem használja a rádiózást és tojik arra ami körülötte történik, vagy éppenséggel zúzza a gépeket halomra mint egy arcade játékban, ez nem BF4 ahol nap mint nap látom hogy lvl 100+os játékosok nagy ívben tojnak a teamplayre csak egyedül ramboznak. Lehet kevés a player és nehezebb a regisztráció de ezzel kiszűrik, hogy amatőrökkel legyen tele a szerver.
@molny, ment PM és persze. btw ottvan a jobb sarokban is a száma de átírom. :)
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.07.22. 10:56:35 -
#48733 A küldés alatti pöttyök lehet, hogy desigonosak, cask éppen nem tudni, hogy melyik oldalt nézed. Lehetne ezen változtatni? -
#48732 A banner képet feltöltené a készítője úgy, hogy letölthető legyen? Köszi. -
#48731 A TS regisztrációt csak TS admin tudja adni, a jelszavakkal magukban semmire nem mész. Amikor mi regeltünk, akkor még bele is kérdezett az alapvető rádiózási szabályokba (General Communication Rules), és lehet, hogy speedtest-et is fog kérni (speedtest.net-el Hays, KS - USA célállomással, amit a fórumba linkelni is kell) szóval tényleg komolyan veszik.
Ezt a regeléses mizériát csak egyszer kell eljátszani, utána sokkal gördülékenyebben megy, minap felléptem FO Ts-re, Tibiékkel beszélni valamiről, erre egyszercsak hozzáadtak a vörös oldalhoz - kérés nélkül, csak a TS-en hallom, hogy "access granted". Archer volt az.
=A.S= most pl fent van welcome lobbyban. De Archer is rendszeresen fent van. -
#48730 Minden szükséges port nyitva van, csak egy gyors "tudok e kapcsolódni még" -re próbáltam ki.... nem volt elindítva a TS.
Akkor holnap úgy is szabadnapos vagyok, veszek egy láda sört és ott fogok gubbasztani a TS-t szugerálva hogy sikerüljön végre regelni. ...de ez már röhejes.
Csak jó lenne ha nem vennék le a kis ikont, ha ne adj isten nem lépek fel minden nap 10x.
@Zotya!
Nem vagy köcsög, nem úgy értettem, csak nem értettem miért nem lehet megadni egymás között. Ha megmondod, hogy márpedig akkor is muszály regelni mert már vérszeműek az adminok akkor megértem a dolgot és kierőszakolom magamból a dolgot. De ha nem muszály nem pazarolnám a szabadidőmet tétlenséggel.
Annak idején simán láttam reg nélkülieket is repülni PvP-n, gondoltam csak formalitás a TS reg.
-
#48729 WIP Mobile Tool Suite
vótmá? :) -
#48728 -
#48727 Red Flag Force on Force
Starts On the 25th
@ 1500GMT
-
#48726 TrackIR Clip and TrackIR Cap
ár stb. privi NIBI-re.
Vampi: nem azért nem adtam meg a jelszót mert köcsög vagyok, de ha felmész a szerverre reg. nélkül és meglát egy dilis admin ( amiből hidd el van elég ) le bannolnak örökre.
egyébként semmi nem változott FO-n mióta nem repültél. frissítés nincs, új patch, cockpit, sehol sámli. ha lenne másik szim. hidd el mennék azzal én is.
-
#48725 ha esetleg valakinek jól jönne egy kis adat repülés közbe, amolyan virtuális comb jegyzetnek -
#48724 Igen, a teamspeaknek futni kell, a badgekkel együtt. -
#48723 Már mi is jártunk így, a Teamspeak össze van kapcsolva a BMS-el, hogy addig nem enged a coop/pvp war szerverre, amíg a FO TS-en nem vagy fent (megfelelő regisztrációval persze). Hiába használod repülés közben a BMS com-ját, FO TS is kötelező. -
#48722 Portok nyitva? Teamspeak fut? -
#48721 Még egyszer köszi Jana!
Hogy ne legyen olyan egyszerű, természetesen nem tudok csatlakozni. Isten áldja a hálózatomat. Mi a fenét van már megint? :( -
#48720 Of course, no problem... DE....
Ha a nap 24 órájában ott lenne az az illető akitől a leírás szerint el kell kérni, már több alkalommal megtettem volna.
Egy idő után már rohadtul megunja az ember és elmegy a kedve az egésztől. Majd idővel ismét feltámad benne a vágy, de sajnálatos módon ugyan azt tapasztalja. Újra és újra.
Közben meg feleslegesen telik a kevéske szabadidő amit repüléssel akarok tölteni nem pedig várakozással, reménykedéssel.
Ha emlékszel, vagy emlékeztek, nem sűrűn tudtam online repülni veletek. Vagy ha még is akkor meg igencsak behatárolt időkeretben. De ez van, ilyen az én életem. Nem kell másoknak hozzám igazodnia szabadidőben, de ne tegyék még nehezebbé a dolgokat. Sajnos nem mindenki időmilliomos.
Most ez a jelszó dolog is ha Zotya tényleg úgy értette, -hogy kérdezzek meg egy admint- nem értem hogy egymás között miért ne lehetne megosztani? Nem egy "vadidegen ki tudja ki" vagyok. Normálisan repülök, tudom mit kell tennem / mit tehetek a map-on és mit nem, nem cseszem szét a flight-okat. A TS-en való reg is csak abban merül ki hogy odapaszíroznak egy kis ikont a nevem mellé. Dekorációnak jó, de nincs különösebb jelentősége.
.....na mindegy.... megoldom... mint minden mást is.