• repvez
    Hát azok vannak, nagyon felhasználóbarát .
    Nem értem mi bajuk származna abból, ha félévente évente kiatesznek pár képet videot egy zárt topikba , hogy ne szemetelje mindenki tele mással . aztán, hogy ki mit mond róla azt már akár le is szarhatnák, nem kell mindenre reagálniuk,de legalább a mezei user látná , hogy merre és hogyan halad a dolog.

Attól, hogy kitesznek valamit még nem kötelezi öket semmire sem arra, hogy mikor kell kiadniuk, sem arra, hogy az lesz a végleges formája,de egy rész állapotot mutatna, hogy mi a fő irány.
    Ahogy nézegetem a forumot, semmi párbeszéd nincs magáról a játékról ami miatt van az a modolási topicok meg a különbözö aktuális repülös hirek.
    Majd mikor megjelenik, meg mindenki csalódik ha nagy változás nem lesz a mostani verzióhoz képest, hogy mit tettek ennyi idő alatt és ha olyan hibák lesznek benne amit a fejlesztési idő alatt a közöség kideritett volna vagy megtalálta volna a forrást hozzá a pontosabb megvalósitáshoz.

Ugyan ugy mint az mi topicunk, honapok óta alig jár be valaki, mert nincs hir , az alapokat már mindenki tudja új tagok nem igen jönnek,mert nincs hir amire felfigyelhetnének.

Ilyen komunikációval meg még a meglévőket is elriaszthatják, hogy egy ártatlan kérdést sem tehet fel valaki anélkül, hogy ne bannolnák vagy zárnák a topicot, mert az valakinek nem tetszik.
    Ezt nem tudom megérteni egy olyan csapattól akit a közösség szült , alkotja és neki dolgozik, hogy a végén kizárja a folyamatból azt aki élteti immár 17 éve.