• molnibalage83
    Amiről lehet tudni elejtett kommentek és más alapján. Egyszer már összeírtam, de sajnos nem mindenre emlékszem.

Egy rakás új 3D modell Hayabtól és mástól is. Hajók, járművek, repcsik, fegyverk, rackek és kabinok is. AV-8B Harrier II és F/A-18C biztosan full 3D pitat kap, F-16C-vel egyenrangút és olyan pontosat, amit a motor megenged most.

Dee-Jay mutatott olyan videót, ahol az Sz-300 és Tor a valósnak megfelelően indított rakétát, tehát a custom indítási irány valahogy modellezve lesz és nem tetszőleges, a kód által és a célparaméter szöge által meghatározott szögben teleportálódik a rakéta a jármű fölé és indul le. Mivel egy rakás új hajó is készül a sejtésem az, hogy a hajóknál, ha több SAM van, akkor lehet, hogy végre pontosan lesz modelezzve az indítás.

Új RWR kód, végetér a 100%-ig megbízható és atompontos RWR kora.

Az alapvető orosz SAM-eknél ahogy láttam az iránymutatásom alapján lesz új rakéta FM, remélem, hogy ennél több is. Kérdeztek ezt-azt, de azóta csend van. A dat fájlokat láttam az SA-2/3 esetén.

Elvileg aktiválják a shader alapú fa generálást és a F.L.A.R.E. textúrák is jönnek.

Hadjárat fixek, airbase repair bug, stb.

A rephordozós üzem is fejlődni fog és láttam már az új Enterprise 3D modellt is.

A 6DOF elérhető lesz már TIR nélkül is a DCS-hez hasonlóan.