Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Of course, no problem... DE....
Ha a nap 24 órájában ott lenne az az illető akitől a leírás szerint el kell kérni, már több alkalommal megtettem volna.
Egy idő után már rohadtul megunja az ember és elmegy a kedve az egésztől. Majd idővel ismét feltámad benne a vágy, de sajnálatos módon ugyan azt tapasztalja. Újra és újra.
Közben meg feleslegesen telik a kevéske szabadidő amit repüléssel akarok tölteni nem pedig várakozással, reménykedéssel.
Ha emlékszel, vagy emlékeztek, nem sűrűn tudtam online repülni veletek. Vagy ha még is akkor meg igencsak behatárolt időkeretben. De ez van, ilyen az én életem. Nem kell másoknak hozzám igazodnia szabadidőben, de ne tegyék még nehezebbé a dolgokat. Sajnos nem mindenki időmilliomos.
Most ez a jelszó dolog is ha Zotya tényleg úgy értette, -hogy kérdezzek meg egy admint- nem értem hogy egymás között miért ne lehetne megosztani? Nem egy "vadidegen ki tudja ki" vagyok. Normálisan repülök, tudom mit kell tennem / mit tehetek a map-on és mit nem, nem cseszem szét a flight-okat. A TS-en való reg is csak abban merül ki hogy odapaszíroznak egy kis ikont a nevem mellé. Dekorációnak jó, de nincs különösebb jelentősége.
.....na mindegy.... megoldom... mint minden mást is.