52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48639 Ha van kihívás egy szimulátorban, attól még nagyobb a kikapcsolódási élmény szerintem! -
#48638 Kar, hogy a manapsag az emberek a jatekokban nem a kikapcsolodast es a kihivast keresik. -
steweee #48637 a gameplay videket néztem, azok tetszenek. de felvetődött a gyanú arra nézve, hogy ez lesz a kérdésemre a válasz :)
ez tényleg nem az én játékom akkor, de azért köszönöm ! -
#48636 Ha csak ilyen előképzetséged van , akkor sajnos azt kell mondjam, hogy nem ez lesz a Te játékod, mert bár kezdheted ugy a küldetést, hogy már a levegőben vagy és talán fenn is maradsz ,de ahhoz, hogy értelmesen használni tudd ahhoz rengeteget kell tudni .Mert itt nem két gomb nyomás az hogy a fegyvert használni tudd.
Ha néztél már Youtube videokat akkor talán lesz egy kis rálátásod, hogy mennyire felel meg neked.
Ha mégis ugy döntesz, hogy megpróbálod és rászánod az időt akkor a banner alatti manuált és videokat tanulmányozd, de itt is tudunk válaszolni -
steweee #48635 mennyire nehéz irányítani a gépet ? sose játszottam repülős játékokkal, max battlefield ill. cod küldetések... -
#48634 Elkezdtem,de tapasztalat és információ hiányában megakadt a project. elvileg a modell kész, nem a legtökéletesebb,de a semminél több, csak a texturázás a DOF készités és a játékba integrálás hiányzik hozzá, hogy be lehessen tenni -
#48633 BMS-hez van Gripen model? -
#48632 BMS-hez van Gripen model? -
#48631 Baromi nehezen. Az FF-hez volt valami tool Revientor-tól, de BMS4-hez asszem az nem jó és már el is felejtettem, hogy hogyan kell használni. A legegyszerűbb, ha megkéred Revientort, ha csak egy képről van szó. Az FF alatt a progi gyakorlatilag szétszedte az egyberakott valamit több kissebb képre, de valami nagyon elborult ősrégi képformátumban kell mentei speciális beállítosokkal és nagyon nem mindegy, hogy milyen képet választasz, mert maga a kód és a képformátum matt a színhűség igen erős csorbát szenved, pixeles lesz, stb.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.18. 11:45:20 -
#48630 A menü vagy GUI háttérképeit hogyan kell kicserélni? -
#48629 Megnéztem a Kuwait hadszinteret.
A terület kb 500x500 nm, mint Korea. Egy Desert Storm-hoz elég területet biztosít :D . Még akár egy fiktív Irán elleni hadjáratot is le lehetne majd rajta vezényelni.
Viszont nagyon nagyon nagyon alap még. Kb a tactical ODS-hez hasonlítanám. Azért a kampány már megy teszt képen.
Remélem nem tűnik el a süllyesztőben a project és esetleg segítséget is kap most már az okosoktól is a srác. -
#48628 A flare probléma ezer éve van MOD, a Korea '80s is azt használja...
A kódról meg onnan tudok dolgokat, hogy beszéltem róla A.S-sel, Dee-Jay-jel és Mav-jp-vel...
Megmondó ember meg nem vagyok, csak nálad sokkal többet tudok a Falconról. Ennyi...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.16. 18:45:21 -
#48627 Nem akarom hosszan ecsetelni, de sztem pont azt fedi le, hogy jön valaki valami ötlettel és Te jössz mint megmondo ember, hogy ugyse érdemes foglalkozni vele mert már te töviről hegyére ismered, mikor egy egyszerű text editálást mégse nevezném a kód megváltoztatásának.A cikkeid is csak erre az egy pontra fokuszálnak a DB adatokra, mikor azon kivül ezernyi kis dolog van ami jobban befolyásolja a játékélményt .
ÉS amugy kit érdekel, hogy milyen szinten van ha esetleg saját maga szórakoztatására el kezd vele foglalkozni az ember és talán talál valamit ami javithat rajta.ÉS honnan tudod, hogy a teljes kód különbözik e, lehet, hogy a BMS-ben is 60%ban megegyezik az elődökkel?
Egyébként a Flare még mindig jobban néz ki FF ben mint BMS-ben ott nem egy sikban helyezkedett el az összes kiszórt darab, ugy nézett ki mintha hatással lenne rá a légörvény. -
#48626 Bocs, egy dolog van, a független \sim könyvtár. Ennyi. Ezt meg elvileg hozza a 4.33. -
#48625 Ennek semmi köze a negatív hullámokhoz.
A FreeFalconból gyakorlatilag semmi nem jut eszembe, amit át kellene emelni, értelmetlen vele foglalkozni. A BMS4 összes hibája szinte a brutálisan szar DB és a csapatlégvédelem kifejtetése miatt van meg pár bug miatt.
Repvez, mikor jön már el végre, mikor hiszel annak, aki a fejlesztői közegben élt és 5+ éve foglalkozik legalább moddollás szinten vele? Nem merő passzióból írom, amit írok...
Olyan szinten túlhaladt a világ az FF-en, hogy én aki moddolta nem emlékszik rá, hogy a zárt DB-t hogyan kerültem meg. Ennyire nem releváns már. A másik fele meg az, hogy nem az 5.5.5 változat forráskódja került fel, hanem korábbi... Tehát még csak nem is a legjobb állapotban levő.
Ha te nem vagy vérprofi, akkor úgysem fognál fel semmit a kódból. Irgalmatlan nagy és nem dokumentált. Ezen felül a BMS vonal 8-9+ éve külön halad...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.16. 18:17:50 -
#48624 Már megint ezek a negativ hullámok!
Ki mondta, hogy BMS verő dolgot kalapálnék belőle 2 hét alatt, csak ha esetleg rájönne az ember, hogy mi hogyan müködik a gépház alatt, talán könnyebben rájönne arra, hogy még mit lehetne változtatni rajta. -
#48623 Semmi értelme, az FF vonal röhejesen elavult az BMS4-hez képest annak minden hibája és hülyesége ellenére. -
#48622 Az utolsó részben. -
#48621 Olvasva a cikket, irtad, hogy az FF6 forrásfájlt kiszivárogtatták, erről nem is tudtam, pedig akkor azért már aktivabb voltam a neten.Mindenesetre gondoltam, hogy ami egyszer kikerült a netre azt már nagyon nem lehet eltitkolni eltüntetni, igy rákerestem arra a fejlesztő csapatra akiről irtál és githubon meg is találtam az FF6 forrásfájlt is.
Lehet leszedem megnézem mit lehet belöle kihámozni.
Bár fingom sincs a programozáshoz :) -
#48620 Fighter Ops-ról lesz majd szó egy jövőbeni cikkben? -
#48619 A saga 8. része íme. -
#48618 Valaki felrakta már ezt?
Kuwait theater -
#48617 Ezt a videót mindig meg kell néznem ha valaki belinkeli :D -
#48616 This is why we fly -t mindenkeppen beraknam -
-
#48614 A szimulátor történelmes íráshoz BMS4 videókat tennék be. Melyik az a 4-5 videó, amit ti betennétek. Várom a javaslatoakt, aztán majd szemezgetek. :) -
#48613 Ez most azért modern, mert közvetlen előtte 3 nap alatt az egyiptomi oldal megnyerte a sinai kampányt, gondolom csak emiatt nem akarták megszakítani a lendületet, és előrántottak egy kész modern hadszínteres verziót, had pörögjön tovább a lendület. -
#48612 A pcpilot (pumaszállás) TS újra működik, az IP 1 helyett 0-ra végződik, minden más változatlan.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.07. 20:47:09 -
wittman #48611 A jövő héten lesznek beszerezve a "hozzávalók". -
#48610 Wittman: hogy áll az EDtracker? -
#48609 Tehát már ott sem? -
wittman #48608 Jana jól írta meg a dolgokat. Akinek "elmászik" az IP-je, az lehetőleg használjon fix IP-t, de DHCP tartományon kívüli IP-t állítson be magának, azt sosem fogja kiosztani a router a hálózatra felkapcsolt más eszköznek. Így már van értelme a port nyitásnak is, dmz nem jó, ahogy Jana is írta!
TP-Link alap DHCP tartomány: 192.168.1.100-199, így ha a 192.168.1.99-est állítod be fixnek a gépeden, akkor azt sosem fogja kiosztani másnak.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.05.07. 00:18:28 -
#48607 Jelenleg modern sínai zajlik, de lényegében úgy van, ahogy Vampi írta. -
#48606 Okas, köszi. -
#48605 Régen, 1-1,5 éve a Red Flag és a Battle of Balkan modern környezetet biztosított. Volt Amraam.
Egyedül a Battle of Sinai-n volt degradálva a fegyverzet Sidewinder-re. -
#48604 Skacok, azt jól látom, hogy rakétaindításnál és infracsapdánál nem számol árnyékkal a BSM4? -
#48603 Az FO hajáratokban a jobb taktikai környezet még mindig úgy van biztosítva, hogy régi AIM-7 és AIM-9 rakéták vannak? Melyik FO hadjáratban vagy helyszínen van AIM-120? Vagy a fenti megközelítés csak egy tesztidőszakra volt jellemző? -
#48602 Ez nem TP-Link feature, persze Mac-cím alapján ossza a dinamikus IP-t, de statikus IP kell, és a statikus IP-hez hozzárendelt port.
Tibinél az asztali gép+Invitel+router+BMS elég kaotikus, nálam 10ből 9* ment, -1 mikor nem fix ip-m volt hanem dinamikus. Amúgy a legegyszerűbb az lenne ha nem kéne szarozni a portokkal mint 2005-ben hanem az éppen nyitottakon menne á lá Skype vagy Teamviewer. -
#48601 Falcon BMS: Shoot to kill
SCRAMBLE ALERT Falcon módra :) -
#48600 Nekem a belső IP sosem mászik el, mindig ugyanazt kapja meg ha rácsatlakozik egy eszköz. A kiosztás elvileg véletlenszerű, de gyakorlatban amit legelső alkalommal megkapott, azt adja neki újra és újra. 2 gép, 2 mobil, egy tablet meg egy TV csatlakozik rá, kábelen és wi-fin, de sosem keveri őket. Nem hiszem, hogy ez csak TP-Link-es fícsör lenne, a teljes port forwardolás értelmetlen lenne, ha nem MAC Adress alapján osztaná ki az IP-t.
Amit leírtam #48588 -ban, az egyetlen este végigpróbált csatlakozások, mindenféle port és egyéb variálás nélkül (azon nyilván már rég túl vagyunk, hogy a portokat mindenki nyissa meg). Tibihez pl én csak akkor tudok csatlakozni, ha a laptopján indítja el a falcont, az asztali gépén nem. Viszont az asztali gépéhez tudnak csatlakozni többen is. Hozzám, ha én hosztolok, eddig mindenkit beengedett.
Ha az lenne a helyzet, hogy egy hoszthoz vagy mindenki tud csatalkozni vagy senki (host port beállítás), vagy a kliens tud bárkihez vagy senkihez (kliens port beállítás), az teljesen egyértelmű szitu lenne. De mondom, nincs összefüggés aközött, hogy ki milyen portot nyit meg, és ki hova csatlakozhat, mert a Falcon random módon szelektál.
Ja, és az online waroknál sosincs ilyen gond, oda rendben tud csatlakozni mindenki.