Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.02. 15:36:08
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem a 2-vel nem is játszik szinte senki. Nekem nagy csalódás volt, noha van ami szebb benne,
Egyébként a hadjárat képernyő teljesen ugyanaz, mint a régiben is volt, ahhoz nem nyúltak,
Ha ezt megnézed, rögtön látod, miért tolják többen a régit.
Itt meg egy régebbi írás, egy kis EECH történelem, összehasonlítás a 2-vel:
1. rész.
2. rész.
Akkor még 1.12 volt csak: 2007-es az írás.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.01. 22:46:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem nagyon foglalkozok már vele (kb 2013 tavasza óta), mert a repkedés mostanában csak az FS vonalra korlátozódott. Az is ritkán, mert nincs szabadidőm gyakorlatilag.
EECH Central
Az SG-s topik is halott.
Pár régebbi képem itt.
Enemy Engaged 2 dinamikus hadjáratára emlékszik még valaki? Mennyire volt mély a Falconhoz képest? A játék szimulátor volt vagy inkább árkád vonalon mozgott?
ON
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A saját (Falcon Helios kommunikáció) korlátain belül jól működik. (Nem minden kapcsoló állása megfelelő mindig)
Igazán a DCS A-10C-nél használtam többet. (Bár már igen régen repültem)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Amugy meg 3-4 hét 😄

Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.23. 22:25:10
felmentem ts-re de senkit sem látok és kiad vmi hiba üzenetet. kép
ha a honlapra felmegyek látom, hogy vannak ts-en és szerveren is.
segítene valaki?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.09.22. 17:59:11
Vadászgép repült Győrszentiván felett
Hétfőn 14 óra körül vadászgép repkedett Szentiván felett.
A tapasztalatszerzés érdekében MI–8 típusú szállító helikopterek, valamint JAS–39 típusú Gripen vadászgépek repültek be Győr légterébe.
A felkészülés keretében, szeptember 15-18. között minden nap délelőtt 10 és délután fél 3 között repülési feladatokat hajtanak végre. A különböző repülők (JAK-52 típusú, légcsavaros repülőgépek, valamint JAS-39 típusú Gripen vadászrepülők) a légvédelmi oltalmazás gyakorlását segítik elő.
A repülőgépek tevékenysége miatt fokozott zajterhelésre lehet számítani Győr térségében – hívta fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium.
Ma pont Győrbe utaztam és jó volt hallani az elhúzó vasmadarakat :-)

mikor nézzük meg? ma jön meg az uj proci <#hawaii>#hawaii>
FO Coop server
Utoljára szerkesztette: axenet, 2014.09.16. 11:27:43
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
251 B 12 F 104 A 5 N B
Mind méreteiben, mind ellenállásértékben. (Megmértem névleges 100KOhm). (D5mm tengely, 3,5-re lapolva a többi méret is stimmel)
Amit eddig találtam HALL szenzort csak kiegészítő vasakkal, kisebb átalakításokkal lehet betenni.
itt elvileg az Márcsak az a kérdés, hogy még beszerezhető e illyetve mennyiért,mert ez az ár a mai árfolyamon 11ft 😊
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.15. 13:24:41
Illetve láttam, hogy létezik 14bites verzió ez pontosabb eredményt adhat vagy ha a vezérlő panel csak 10 vagy 12 bitet tud akkor nem lesz tőle jobb semmi esetleg még kezelni sem fogja tudni?
Nem négyszög a kimenő feszültség, hanem recés.
12 bit a felbontás, ami 5000mV/4096lépső=1.22mV egy növekmény.
A bot elektronikai oldaláról nézve ez egyenes jelnövekedés.
Abszolut elfordulást mér a szenzor.
ENA22 F1 0505 CCW180 N
ez 5VDC mellett analóg 0-5V kimenet +-0,3%.
D6mm tengely, 14mm hosszon, karimás felfogatás, D22mmx14,5mm testrész, a teljes hossza tengelyestől 30.5 mm.
De van menetes felfogatású is.
3 eres kábel:
1 5VSUP
2 out
3 GND
Ha tényleg beszerezhető, ezt azért bele lehet reszelni a botba. Nem olyan nagy ez.
Azért ez a majd 3 cm-es átmérő nem épp a legkisebb, mivel én ujra akarom az egész mechanikát csinálni valami hasonló kialakitást gondoltam mint a warthognak csak egyszerüen kivitelezhető modon.
Jana: Jónak tünik az elgondolás,de nem látom tisztán ,hogy hogyan rögzül a tengely ami elforgatja a mágneseket
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.15. 10:39:57
Poti helyett én is HALL szenzor lenne a végleges megoldás, mert ugyebár az nem kopik...
(még a műszerészeknek is fejtörést okozott)
HALL szenzoros potik.
A szöghelyzetadók a megfelelőek a joyba.
Repvez, neked is ezt ajánlom a figyelmedbe, mert nem kell a mágnessel és a tartójával bíbelődni. (egybe van tokozva minden)
Intel® Xeon® Processor L5420
ezzel még elmegy egy darabig a gép
csere volt szőrén-szörre a q8200re.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.09.14. 13:26:30
Ez a Ministick van a Cougar-ban, ami nem egyezik meg azokkal melyeket linkeltél.
Viszont amit adtam linket, onnan be tudom szerezni, mert azért sokkal olcsóbb mint a Red Dog-nál a 20EURO/db, csak a szállítást nem kérem Magyarországra, hanem vagy Kanada vagy öcsémhez USA-ba, ő meg postázza simán nekem. Ez még nincs lerögzítve, de utánajárok.
Most mindenképpen rendelek Red Dogtól, mert az enyém szinte használhatatlan, de akinek nem sürgős annak is tudok majd adni, mert mint láthatjátok 3USD csak. 10db biztos rendelek, az meg csak 26,74USD.
Utánanézek a tengely potiknak is honnan lehetne beszerezni, hátha olcsóbb lesz mint red dog-nál az 5EURO/db.