Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az ICP project behalt, mivel a hozzá értő ismerősnek csak a lelkesedése volt nagy, a tenni akarása már nem. Én meg nem értek az elektronikához.
A pit maradt couger mfd-kel meg egy külön numerikus billentyűzetre konfigolt icp-n. A kabin műszerek továbbra is a műszerfal mögé passzoló monitorra vannak kitéve az mfd extractorral. Warthog joy és saitek gázkarral. A 3d-s kabint meg ki lehet kapcsolni a falconban, és csak a hud meg a kabin teknő marad ott.
A régi pit műszerfalat kidobtam csináltam 3d-set. Lefestettem szürkére, feketére, a nem működő műszereket statikusra elkészítettem, így most már nincsen nyomtatott műszer a műszerfalon. Ennyi. Szerintem így fog maradni, a látványvilágomnak megfelel, valamint szaktudás híján nem is tudok tovább lépni. Pénzem meg nincs arra hogy az elkészített ICP-t meg analóg hajtómű műszereket megvegyem.
Még talán azt fogom kipróbálni hogy a műszerfalként használt monitorra megjelenített HUD-ot rátükrözöm a pit reflexüvegére.