Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én használtam 3D TV-t egy ideig, de asszem erről már írtam vagy itt vagy a dcs topikban. Aktív szemüveges Samsung. Az nVidia kártya minden filmet, képet, satöbbit simán lejhátszik, viszont a játékoknál csak 720p, vagy 1080i-t engedett (az 1080i az 25 fps!!) - szóval szép, meg jó, meg működik, csak játékhoz használhatatlan. A Falcon egyébként qrva jól nézett ki, a 3D-s kabin nagyon állat. Csak hát ugye az MFD már nem volt kivehető normális ülés pozícióból, ami gáz.
Ha megveszed a 3D vision-t, az nvidia saját 3d szemüvegét, az elvileg engedi az 1080p-t is játék alatt. A nagyobb felbontásokkal, 4K-s tv-kkel mi van, azt passzolom.
A 3d vision-hoz egyébként nem is kell 3D-s TV, csak olyan aminek jó nagy a frissítési frekije. A 3D-s képet a videokártya generálja és a szemüveg osztja szét a két szem között. Elvileg ez akár projectorral is működhet, ha az is legalább 100-200 Hz-en működik...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.22. 13:38:56