• Molnibalage
    Az elején töménytelen intro effekt. Szép, ilyet én nem tudok, pontosabban sajálom rá az időt, hogy megtauljam és összelegózzam az elemeket hozzá.

A funny clips részig a zene nekem nem tetszik, de ez egyéni ízlés dolga. A felvételek, ha jól értem MP repülés közben készültek. Ahhoz képest jó, de ugyebár gyakorlatilag ezért nem lehet közte igazán látványos, n+1 próbálkozásból összehozott. (A külső nézetek nincsenek letiltva PvP-n? Mert akkor ezzel bizony lehet kicsit csalni, bár én biztosan nem élnék vele.)

Azt képtelen vagyok felfogni, hogy hogya a francba van élvezhető FPS felvétel + minden árnyék bekapcsolásával + TGP-vel. Nem gyenge vasam van a CPU-t leszámítva, de ez még TE alatt is megfekteti a gépemet úgy, hogy lejebb veszek mindent és kis recésséget megengedek itt-ott. Van egy olyan érzésem, hogy hiába vennék meg jó CPU-t, ez akkor sem változna.

A vicces jelenetek nagyon jók, egy kettőnél elég rendesen mosolyogtam.

A végén a lapozgatós befejzés jópofa, de ez is csak videó edit skill, ezt én is meg tudnám csinálni. asszem bár elsőre egy dologban nem vagyok biztos. :)

A videó hangulatos, de továbbra sincs benne technikás kamerakezelést igénylő dolog. Nem is lehet az MP és éles repülések miatt.

A videó készítő verseny számomra pont ezért fura. Egyszerűen az, hogy PvP hadjáratban kell és éles repülésen gyakorlatilag lehetetlenné teszi az egészet.