• Molnibalage
    Ugye Dee-Jay írta hogy a smart-scale azért van hogy a vizuális azonosítás könnyebb legyen és hogy kompenzálja a látótered és a szemed felbontását, nekem 27" monitorom van simán megmondtam melyik gép hogyan fordul milyen pozicíóban van a légi harcban.

Mármint SC nélkül gondolom.

A szenzorok, ezt meg én nem értem, mert NCTR simán van 1985
    Ez így nem igaz. Az első F-15C gépeken, amiknek sansoszan AN/APG-70-je volt. Az F-16C gépeken még a '90-es években sem volt általános.

RWR meg mégelőtte
    A Falcon RWR-je és minden repszimé a leginkább felülmodellezett dolog. Ennek megfelelően az, hogy mire használható a valóságban és mire a BMS4-ben eléggé messze vannak egymástól.

oké h atompontos de van azért érzésed arról h mivel akaszkodtál össze a levegőben a besugárzott radarjelek alapján (teszem hozzá nem az iránya alapján kell tájékozódni VWRben) TGP tudom hogy nem volt de pl azzal is betudod azonosítani a gépet, én azt nem értem hogy többször el lett mondva és le lett írva a manuálokban ez a szim egy block 52 gépet szimulál akkor te miért úgy repülsz hogy ezekből a dolgokból mondjuk kb az 1/4ét ha használod, mert nekem ez olyan mintha úgy akarnád megülni a bikát hogy zsebre van téve a kezed ettőlf
    Csak akkor a Sinai meg egy skizofrén helyszín, mert van totál fejlett TGP és data link meg radar, de repülsz '70-es évek eleji AIM-7J és ősrégi AIM-7E-2-vel. Ez a fajta rodeózás is vicces. A.S nem akarta a DB-t babrálni és ezzel kerülte ki a "holy weapon" effektust, hogy legyen értelme az MP-nek...

A smart scale miért lenne MP critical? Ez egy olyan opció mint a felirat "user preferred" ha akarod használod ha nem akkor nem. Ha bevan kapcsolva segíti a vizuális azonosítást és a távolságérzetedet, én személyszerint kikapcsolom mert szeretek kötelékezni és én úgy vettem észre a hitboxokat is "torzítja" (innen a 6 AA kill) az univerzum ugyanaz de a látásuk különböző, pl a FOV zoom, a FOV look closer vagy a padlock ugyanilyen jó példa erre attól h látod és használod ezeket a "opciókat" nem biztos hogy jobb neked...
    A hitbox torzítást mintha cáfolta votl Mav-jp. Eleve nem is szükségszerű. A SC azt csinlája, hogy a 3D modell megjelenített geometriáját skálázza át. A hitbox meg egyszerű számsor, megjelenítéskor nem használja a kód. A Nimitz is kaphatna 1x1x1 lábas hitboxot is... :)