• arrow19
    Olvastam a topicot gondoltam kipróbálom, hogy smart scale OFF és mivel VWR-ben nem érzem magam akkora királynak és nem is szoktam nagyon belemenni 1v1 gunfightokba gondoltam a Sinain, ott elég nagy a tumultus általában és nincsenek BVR rakéták. Ehhez képest 6db gépet szedtem le ebből 3 volt gunkill, folyamatosan láttam mikor hogyan gyorsul az ellenséges gép pl. egy loopnál. Nem volt az az érzésem hogy egyik pillanatban még előtted van .5nm-re utánna overshootolod mert van 50csomó különbség köztetek ui. ez pl a tankernél is tapasztalhatja sok ember lényeg a lényeg, nekem bejött marad így. Ugye Dee-Jay írta hogy a smart-scale azért van hogy a vizuális azonosítás könnyebb legyen és hogy kompenzálja a látótered és a szemed felbontását, nekem 27" monitorom van simán megmondtam melyik gép hogyan fordul milyen pozicíóban van a légi harcban. A szenzorok, ezt meg én nem értem, mert NCTR simán van 1985 óta RWR meg mégelőtte, oké h atompontos de van azért érzésed arról h mivel akaszkodtál össze a levegőben a besugárzott radarjelek alapján (teszem hozzá nem az iránya alapján kell tájékozódni VWRben) TGP tudom hogy nem volt de pl azzal is betudod azonosítani a gépet, én azt nem értem hogy többször el lett mondva és le lett írva a manuálokban ez a szim egy block 52 gépet szimulál akkor te miért úgy repülsz hogy ezekből a dolgokból mondjuk kb az 1/4ét ha használod, mert nekem ez olyan mintha úgy akarnád megülni a bikát hogy zsebre van téve a kezed ettől nem leszel jobb hanem még jóhogynem a saját képességeidet korlátozod egy PVP szituációban. Hidd el én örülnék a legjobban (ezt már többször írtam a fórumon is) ha mindegyik blocknak csavarról csavarra külön cockpitja illetve az avionikára vonatkozó (M tape és az FTT tape) különlegessége csak ez még nincs és nincs is tervben jelenleg ez egy block 52 szimulátor és lehet itt különböző theaterekbe kalapálgatni avionikában ugyanúgy egy bk52lesz egy túlmodellezett Sniper XR-el. A smart scale miért lenne MP critical? Ez egy olyan opció mint a felirat "user preferred" ha akarod használod ha nem akkor nem. Ha bevan kapcsolva segíti a vizuális azonosítást és a távolságérzetedet, én személyszerint kikapcsolom mert szeretek kötelékezni és én úgy vettem észre a hitboxokat is "torzítja" (innen a 6 AA kill) az univerzum ugyanaz de a látásuk különböző, pl a FOV zoom, a FOV look closer vagy a padlock ugyanilyen jó példa erre attól h látod és használod ezeket a "opciókat" nem biztos hogy jobb neked...