• repvez
    Nem tudom, hogy hogy volt,de nekem már az elején egy kicsit gázos volt a Nizmo féle modellek ,mert nem azt az utat követte, ahogy egy normális folyamat müködik.
    Tehát még kész sem volt semmi,de már szinte kész textura volt hozzá és annyi minden futott a neve alatt, hogy az képtelenség egyedül csinálni.

Radom munkáján és a publikáción látszik, hogy saját munka minden folyamatot szépen végig lehet követni .És nem ugy nyit a topicot, hogy már egy kész kabin texturákkal , és utánna kalapálgatja még.

Mint régebben irtam a D3D ripper nevű progival bármelyik játékból ki lehet menteni modelleket vagy kiszedni a FS-ből .De annak a polygon topologiáján meg fog látszdni, hogy valami nem jó vele, ezért látszik a nizmós modelleken hogy a kinézethez képest indokolatlanul nagy polygonszámúak voltak.

ÉS én teljesen egyetértek a bms csapattal mégha meg is van az engedély akkor is csak egy hulladék lesz belekalabálva ami elveszi a lehetőséget attól, hogy egy normális kisebb polygonszámú modellt csináljon valaki , mert akkor már azt mondják, hogy van már egy akkor felesleges mégegyszer megcsinálni, gondoljunk a Szu-27-re, ott is a polyszámhoz képest nem esek hanyatt a részletességgén, mnt ahogy a megjelenskor ki is fejtettem .

Ugyhogy ha nem tud saját modelleket készitenni akkor hagyja az egészet olyanra aki ért hozzá mint Radum és Hayab. A kevesebb néha több alapon és a minőség a menyniség helyett.