52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Talon11 #47919 Na erre nem is számítottam..ezen a gépen is elindul a F4 BMS! -
#47918 Ooh noo:
:D -
#47917 A problem az, hogy BMS-ék nem tűrik egy free szimulátorhoz a fizetős addonokat. Úgyhogy fejlesztői support nélkül max pár elvetemült -akit nem érdekelnek az esetleges kompatibilitási problémák- fogja csak repülni.
Speciel én nem adnék ki olyanért pénzt amiről tudom, hogy semmi köze az F-14-eshez mert F-16 avionika van benne, illetve a típushoz tartozó repmodell realitása is erősen kétségbe vonható, és még a Phoenix raketta sem használható normálisan a falcon korlátai miatt. -
Talon11 #47916 Lehetséges, majd kiderül -
#47915 Hogyan lenne benne, ha most adja donattel a demo-t? Ha nem free lesz, akkor meg szart sem ér. -
Talon11 #47914 Véglesegen vagy talán csak majd...(bár nem vagyok benne biztos)
Viszont a Korea '80-ban benne van? -
#47913 Sanszosan fizetős lesz, ha már a demóért is adakozni kell. Vicces, kb. 350 ft van a PP számlámon, tehát most van rá egy dollárom... -
Talon11 #47912 Valószínűleg majd csak karácsonykor fogom letölteni....a külső modell egész reallisztikus, bár lesznek-e hozzá különféle festések?
-
#47911 Erről sem szólt senki. Egy rakás új HQ modell. Röppenek be a DB-be.
szerk. Vagy mégsem, több ezer polyos modellek, ez még LOD 0-ban is bajos lehet.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.28. 10:34:22 -
#47910 F-14B pit demo. Én nem tudom leszedni, mert jelszót kér. Másnak is? -
#47909 Egyes gépeknek Scorpion van. -
#47908 Itt már az uj sisakcélzót használják? mert nem a jhmcs tipus volt a fejükön. -
#47907 F16 fighter pilots over Afghanistan -
#47906 A Trónok harca nyitó zenére szerintetek milyen lenne egy Falcon videót összevágni, ahol kicsit ugrálgatok én is helyszínek között? :) -
#47905 Na igen, a kevesebb néha több ahogy a mondás tartja, ezt az üveg textúrát szerintem is túltolta kicsit. Egy halványan visszatükröződő kabinkép viszont sokat dobhatna az üveg érzeten, mint pl clodos kabinokban (itt sem a progi számolja, a kép nem változik ha mozog a kamera, csak egyszerűen van egy ilyan festésű layer az üvegen): http://i.imgur.com/Tce6k4o.jpg -
#47904 Kicsit finomít még rajta. A karcolások mellett kosz és ujjlenyomat is van. Ebből az ujjlenyomat inkább kesztyűlenyomat, mert tudtommal mindig kesztyűben repülnek. -
Talon11 #47903 Karcolásokkal teli üvegezés a műszeren?? Furcsa beütés nekem, ellenben az F-16 "vadiúj" cockpitjával szemben, de ennek ellenére tetszik! -
#47902 A képernyőkön az a márvány minta meg mi akarna lenni? -
#47901 Új F-14 pit képek, üvegezett műszerek. -
#47900 oh oh.... orgazmus. :D Lesz itt fullos VR pár éven belül. :D -
#47899 Én már linkeltem régebben egy 2012es videot is amin már a 4.33as ment. ugyhogy elég nagy fejlesztésre/fejlődésre számitok az új kiadástól.
Ennyi idő alatt vagy nagyon sok mindent beletudtak még tenni vagy az alapokat annyira megváltoztatni, hogy a későbiekben mégtöbbet jobban lehessen rá fejleszteni. Hiszen OF után átirták a legtöbb részt DX9-re és bekerült a dinamikus fény/árnyék ,HDR stb..
ÉS az 1st VFW és a 87th VFW az elejétől fogva sztem teszteli használja -
Razor18 #47898 Nekem inkább a feltöltés időpontján akadt meg a szemem 2013. szept. 12 (!!!) -
skeleton #47897 https://www.youtube.com/user/Amraam09th/playlists
Itt kiválasztod a kedvelt videókat és a 8. lesz a bms 4.33 carapace preview. Nem értem miért hagyta hogy mások is láthassák ezt a nem listázott videót. Én mindenesetre örülök neki hogy ismét megtudtunk valamit a készülő bms 4.33-ról -
#47896 Az ő accountját linkelnéd? Nagyon érdekes, hogy nem listázott videót így enged a YT megjeleníteni. -
#47895 Az. Hogyan találsz meg ilyeneket? Mert ez nem listázott videó...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.23. 14:26:51 -
#47894 köszi. megyünk a yt csatijára :)
most látom, hogy nem is publikus a videó. még jó hogy rátaláltál
le is mentjük gyorsan
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.11.23. 14:08:50 -
skeleton #47893 Véletlenül akadtam rá. Amraam (aki a fejlesztőcsapat tagja) kedvelt videói között. Egyébként Tomas Hamarcak, Atarybaby nicknéven a bms cockpitfejlesztő csapatához tartozik -
#47892 hol találtad ezt a videót? -
skeleton #47891 Igen. Ez a Belgiumi f-16 mlu változat ( náluk van rendszeresítve a Carapace rwr rendszer) -
Talon11 #47890 Ez a F16 MLU pilótafülke? Vagy én tévedek? -
skeleton #47889 https://www.youtube.com/watch?v=TUIMDukgJk4&list=LLZsZnPcD6-smWC5UxiE1PTA&index=8
A videóban bms 4.33 verzió látható.
-
#47888 Nem tudni. Soha nem fognak erről nyilatkozni. Jön amikor jön. -
#47887 Az új BMS mikor jön? Még idén várható? -
#47886 Jó kérdés, hogy melyik programhoz mi kell még, hogy kezelje. Alapból szerintem egyik program sem tudja, hiszen azt a virtuális kezet valahogy be kell helyezni a programba. A klikkelés viszont történhet érintéssel (mutatóujj bal klikk, középső ujj jobb klikk pl), vagy bármilyen kapcsolást tekerést utánzó gesztussal. A technológia viszont működik, és sokkal jobb mint eddig bármilyen más ötlet, amikkel hasonló dolgokat próbáltak szimulálni (VR kesztyűk és hasonlók). -
#47885 Nem pont ezt a videot,de igen láttam, és sztem nem biztos hogy sok idő kell neki, hogy megvegye a céget a OR csapata és beépitse a sajátjába.
Nekem egyenlőre az a furca, hogy az ujjak helyzetét azt lehet, hogy pontosan és gyorsan leköveti,de amivel interakcióba kezül ott viszont van eltérés.Tehát amikor a lécet akarja leszedni akor van elég nagy eltérés a kéz és a léc között mikor megmozditja, nem tunik ugy mintha fizikai kontextusba kerülnének egymással.
mindenesetre igéretes és biztató, hogy a '98-as kiadású falcon még ezt az akadályt is tudja venni szemben a frissen megjelentek közül :) -
#47884 Igen, vannak méretek a Falcon kabinban, a dat fájlokban is 3D pozícója van a gomboknak. Ezek szerint akkor ez a cucc már most is működne...? A klikkelést hogyan oldja meg a cucc? -
#47883 A leap motion egy olyan eszköz, ami a monitor előtti teret szkennelve a kezed (ujjak) helyzetét határozza meg, és egyenlőre a kéz gesztikulálásai használhatók navigációra windowsban, vagy mondjuk egy 3D-s rajzprogramban. A videón látni viszont, hogy amikor a kis labdákkal szórakozik, akkor meg is tudja azokat fogni. Vagyis amikor a labda térbeli helyzete találkozik a kéz modelljével, akkor interakcióba lépnek. A 3D-s kabinokban a kapcsolók helye pontosan ismert, ez meg be tudja vinni a kéz térbeli helyét. Ocolussal a távolság érzet is megvan, szerintem több nem kell... -
#47882 Nem értem. Miből következik az, hogy ez a cuccot képes használni a BMS4 vagy bármi más? -
#47881 Apropo. Ezt láttad már?
Oculus + Leap - VR Dev Log - 01. Most anyázhatnak abban a szimulátorban, amiben nincs klikkelős kabin :D
Ezzel a Leap Motionnal már szemeztem egy ideje, de az első változat rakat kaki volt ami a pontosságot és a sebességet illette, a v2 állítólag villámgyors és nagyon precíz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.11.22. 02:02:39 -
#47880 Házimozi? :)