Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Öööö, no offense, de a régi és elmismert szimek is így csinálták lásd pl. Janes USAF. A Falcon meg nem ED erőforrásokkal operál és ingyenes. Ahhoz képest ez jó. Az ilyen kabinokat is ingyen kapod. A kabinok és más gépek gyakorlatialg csak extrák, de a rendszerüzemeltetést, FCS-t és az MFD szimbolikát leszámítva igen jó absztrakciós szintet jelentenek.
Mondom, de azt nem vagy képes megérteni. hogy a repszim lényege az, hogy a gépek által képviselt harcérték jól legyen modellezve és ez a 4 és 4+ gen gépekre teljesül az azonos MFD szimbolika használatával és a radar üzemmódók és a radar fő jellemzői jól közelítik a 4. gen gépek átlagát. Pont. És a nagy többségnek ez a fontos. Ezt te meg szimplán ökörségként kezeled.
A Tornados részt a Falconra vonatkozik? Mert ha téged F-16C-vel lefordult a Tornado, akkor valamit nagyon elbasztál... A Tornado repteljesítménye minden bárdolatlansága ellenére közelében nincs az F-16C-nek a BMS4-ben. Tudom, mert repültem vele, mikor teszteltem az új dolgokat még a régi SAM rendszerek rakétáit is kerülgetni kínszenvedés volt vele, mert olyan kevés a gép felhajtóerő és tolóerő tartaléke, bombákkal megrakva meg főleg...
Aeyes kabinjai a maguk idejében nem voltak drágák és annyira más dimenziót képviseltek az ingyeneshez képest, hogy mindeni csak leborult előttük. (Egyébként neki is voltak ingyenes kabinjai...) Te vagy az első, aki ilyen lenéző és bunkó módon nyilatkozik róla, talán jó lenne befejezni ezt, igen vékony jégen táncolsz...