Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ökörség...
Az a nagy ökörség hogy valaki egy konkrétan F-16C Blk.52-es szimulátorra akar ráerőltetni más típusú gépeket, mikor ezeket nem tudják megcsinálni. Vagy menjünk vissza Chuck Yeager Air Combat vagy Fighter Bomber-es időkbe amikor gyakorlatilag ugyan az volt minden géptípus csak a kabinja volt más.
Az is ökörség volt amikor egy egy körös dogfightban, a CAT 1 -ben lévő gépemet lefordulta egy bombákkal megpakolt Tornado IDS....
Mivel nem vagyok kezdő, meg tudom különböztetni az F-22 és az F-16 kabinját vagy bármely 4 gen gép kabinját. Nos laikusk szemmel is kb annyi a közös bennük, hogy mindkét műszerfal szélén van 1-1 MFD. Akinek meg minden kabin ugyan úgy néz ki, azok nem is játszanak szimulátorral.
Aayes.
Egy darab kabint nem vettem tőle. Nála is ugyan az a szemléletem amit már mondtam. Ha ingyen csinálta volna őket, szeretetből és lelkesedésből és nem lehúzásból, akkor ő lett volna számomra az isten.