Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hát nem is falconozok már lassan 1 éve, és igen is számít egy szimulátornál hogy minden a lehető legreálisabban legyen megcsinálva, avionika, repmodell stb.
A Falconnál ez a legreálisabb ami elérhető és a Mirage gépeknél látható trükközés.
Ugyebár a falconnak vannak korlátai -mint minden más szimulátornak is-, el tudom fogadni hogy nem 100% realistics a szimulátor, de mit szólnál egy olyanhoz hogy falconban megcsinálják a mig-21-et, csillivilli abin meg minden, és f-16 radar képessége van meg lefordulja az f-16-ost.... áh de ezt a témát már régebben is leírtam....
Csak ez nem fordul elő, mert a MiG-21 most is eltérő modellező értékekkel bír, ha MI irányít és részben akkor is, ha játékos. Pont. Ha játékos megy, akkor igen, rendelkezésre áll olyan radarüzemmód is, ami a valóságban nem. Na akkor kettőt találhatsz, hogy miért 4. és 4+ géepekhez akar kabint mindenki és miért nincs F-16A Block 1/15 kabin, mikor ahhoz AFM is van. Tehát a példád ökörség.
Harcérték stb....
Ennyi erővel nem kell kabin se, az F-16 kabinjával is lehet akár mig-21-et is repülni, az a lényeg hogy a repmodell és az avionikai paraméterei reálisak legyenek.... ??
A MiG-21-nél nem, mert brutális eltérés van, de egy F-22 esetén, ha minden más modellezve lenne, bizony a különbség kicsi lenne még az EF-nél is, a legnagyobb difi az lenne, hogy pl. nincs kabinkerek. Az F-22 képességeinek minimális eltérését okozná az szim szinten, hogy akkor most saját kabinja van vagy sem...
Az meg egy undorító dolog amikor egy ingyenes programhoz fizetős addonokat gyártanak, kihasználva a Falcon közösség rajongását és szeretetét. Erkölcsi téren mindenképpen megkérdőjelezhető, a másik meg hogy lehet csak én -mint hülye minimálbéres magyar- fogom fel rossul, mert nálam 20 dollár is számít, nyugaton meg kb annyit jelent nekik egy ilyen kiadás mintha a boltban venne egy klotyópapírt.
Nos, a kabin ingyenes lesz elvileg, csak a készítő sem fürdik a pénzben és új gépre kalapozik ezzel. Egyébként Aeyes-t munkáját senki nem nevezte undorítónak... Rengeteg ember fizetett érte köztük én is, pedig akkor még csak egyetemista fizetésen tengődtem...