• Borisz80
    Hát nem is falconozok már lassan 1 éve, és igen is számít egy szimulátornál hogy minden a lehető legreálisabban legyen megcsinálva, avionika, repmodell stb. Ugyebár a falconnak vannak korlátai -mint minden más szimulátornak is-, el tudom fogadni hogy nem 100% realistics a szimulátor, de mit szólnál egy olyanhoz hogy falconban megcsinálják a mig-21-et, csillivilli abin meg minden, és f-16 radar képessége van meg lefordulja az f-16-ost.... áh de ezt a témát már régebben is leírtam....

F-14 mfd szimbolika...
    Na az a gond hogy itt nem csak a szimbolika más de úgy az egész megjelenítés. Még csak nem is hasonlít.

Harcérték stb....
    Ennyi erővel nem kell kabin se, az F-16 kabinjával is lehet akár mig-21-et is repülni, az a lényeg hogy a repmodell és az avionikai paraméterei reálisak legyenek.... ??

Az meg egy undorító dolog amikor egy ingyenes programhoz fizetős addonokat gyártanak, kihasználva a Falcon közösség rajongását és szeretetét. Erkölcsi téren mindenképpen megkérdőjelezhető, a másik meg hogy lehet csak én -mint hülye minimálbéres magyar- fogom fel rossul, mert nálam 20 dollár is számít, nyugaton meg kb annyit jelent nekik egy ilyen kiadás mintha a boltban venne egy klotyópapírt.

Még egyszer hangsúlyozom, semmi bajom az ilyen f-16-on alapuló gépekkel, mert az illúzió tényleg megvan amikor repülök vele, de fizetni egy ilyenért....
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.30. 09:02:35