• Molnibalage
    Jaj, jaj, jaj....

Először is a legtöbb gép repmodelleje finoman szólva a kétségben vonható kategória a legalapabb dolgokat is nézve, tehát bármiféle valóságon alapuló javítás csak jobbá tudja tenni. (Not bene az F-14 gépek FM-je olyan nevetségesen overkill, hogy az fájdalmas.)

Másodszor a gép harcértékét nem az MFD szimbolika adja. Tudom, hogy valakinek fáj, de én kibebaszottul telibeszarom, hogy nem 99%-ig valósághű a gép avionaikai modellezése. A gép harcászati értékét a szenzorok és fegyverek eltérő modellező értéke adja, az FM és a harcászati hatósugár. Ha van hozzá Falcon szinten kimagasló színvonalú pit, akkor adott esetben fizetek is érte, ahogy tettem az Aeyes pitek esetén is. Az általam készített AIM-54 FM sokkal közelebb áll a valósághoz, de gyakorlatilag minden rakéta FM alapvető dolgokban rossz és nem igazán korrigálható, ezen felül Mav-jp mondta, hogy a rakéta FM kód nem 100%-os finoman szólva a gépek AFM-jéhez képest.

Megsúgom, hogy egyetlen SAM és légiharcrakéta modellje sem lehet jó, mert statikus benne minden guidance értékm mikor a valóságban kurvára nem az és n+1 egyedi sajátosság nem modellező a dokumentáció hiánya és a Falcon kódjának képességei miatt. Minden szimulátor mindig is absztrakciót fog jelenteni. Pont. Ha ezt nem tudd elfogadani, akkor most rakd le a Falcont és minden szimet...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.28. 23:18:22