• Molnibalage
    GA videóban azért nincs az a hiba, amit mondasz, mert végtelen replay van és lassítás és utólag meg begyorsítja a videót (felveszi 4-szeres lassításban) és aztán simán 60 FPS-ben is renderelhet és szép folyamatos a kép. Falconnal ezt nem tudom megcsinálni, mert nem lehet.

Szó se róla DCS-sel bármikor összeraknék GA szintű videót - kivéve logó effektek, az ingame felvételekről beszélek - amit kb. összeolózott random jelenetek és effektek sokasága HD-be a zenére rápakolva és néha van benne MP jelenet. Ennyi. GA videóiban sem látszi szinte semmit különlegeset, mert a beépített replay lehetőségével ujjgyakorlat azokat megcsinálni, csak elég vas kell hozzá. Miért én fel tudtam venni azt a befordulós jelentet az volt önmagában fél óra. Vágod. 6 másodpercért szívtam fél órát, mert addig tartott, mire az MI ezt végre megcsinálta és a kamera is pont jó helyen volt és nem basztam el miközben két kézzel csináltam három kezes munkát.

Azt nézd meg, hogy technikailag és kamerakezelés szinten mennyire van más Falcon videók felett az enyém. Tekintva, hogy hány Falcon videót csináltam azért elég vicces amit írsz. Mond, te mikor is csinálták utoljára videót...?

Igen, nem vagyok szerény, mert Falcon videó készítésben finoman szólva nem nyeretlen kétéves vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.19. 18:29:33