52967
  • L Viper #47759
    Nincs.
    Csak légi harcra van Quick Combat editor, ahol a gépeket lehet variálni.
  • Molnibalage
    A képeid szerint tartalmazza. Akkor ezért nem sikerült felpatchelni, mert már fel van. Abban reménykedtem, hogy ebben talán van single mission editor, de nincs, az air combatos custom rész volt az újítás és a hadjáratos bevetés szerkesztés, de TACTCOM-ban sincs valódi singe mission editor.
  • L Viper #47757
    Szerintem azt csak a legrégebbi, eredeti EF2000 kiadás nem tartalmazta. Abban még hiányoztak funkciók, más volt a menü is, stb.
    Nézd meg, hogy nálad ilyen-e.
    Itt is van sok info EF2000 témában.
  • Boconadi
    Ha nem a legszebb : )
  • Molnibalage
    Vipera az EF2000 V2 az TACTCOM-ot tartalmazza?
  • L Viper #47754
    Ejj de gyönyörű masina a 18-as!
  • Molnibalage
    Tom Catz hajói. A Szu-30M modell is az övé és a Szu-24 is. Szu-30M skint vagy LESCO vagy VO101Tom csinálta.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.17. 23:04:35
  • wittman
    Jó lett a videó!

Amit észrevettem, hogy a hajó modellek nagyon ismerősek...a végén volt összehasonlítani időm. Ezek teljesen új fejlesztések?
  • z0ty4
    Ámen Atyám!
  • Molnibalage
    Khronik azt mondta, hogy 1-2 napon belül megcsinálja a \sim váltós install + swtichert. Akkor beleírom az utolsó sorokat a Release Notes-ba és mehet kifelé. Maga a MOD már 1,5 hónapja készen van.
  • z0ty4
    jóóóóólesz. adjad má kifelee
    Tomcat-ből nem szállok ki egy ideig az tuti
    Megjelenés?
  • Molnibalage
    Ez már majdnem a végleges és teljes változat, de egy közreműködő kimaradt és a kódoláson is van még mit javítani. A végén az álló csak kicsit mozgó szöveg néz ki jobban?
  • z0ty4
    F14 Cockpit - BMS - First in Sim Flight
  • Molnibalage
    A végét valami ilyesminek képzelem el.
  • Molnibalage
    F-16C Block 40. A videóban látszik, hogy a HUD más.
  • z0ty4
    Tomcat-en kívűl lesz másik uj pit benne?
  • Molnibalage
    Két éjszakai rész van, a AAA és az F-14 + AIM-54 ahol a lényeg pontosan látszik.
  • repvez
    kezd formálódni,de esetleg a bevezetőnél is lehetne hasznos tartalmat alátenni a logó és a feliratoknak a fekete háttér helyett. Tudom, de nekem herotom van a fekete képernyőktől. és a radaros vagy a földi egységeknél lehetne a földről vagy nappali képen mutatni valamit,mert szinte semmit nem látni az éjszakai részekből.
  • L Viper #47741
    A polgári repszimekkel is foglalkozik, amikhez napi szinten jelennek meg Sceneryk, gépek, kiegészítők.
    Az FS vonalnak elképesztően nagy tábora van. FS9, FSX, Prepar 3D, XPlane.
  • Molnibalage
    Van ilyen repszimes újság? Milyen gyakran jelenik meg és mivel foglalkozik? Hiszen manapság enyén szólva alig van újdonság. :(
  • z0ty4
    Molny: a legujabb Pcpilot magazinban is írnak retro játékokról

feltettem ide
  • Molnibalage
    WIP3. Na ez már igen közel van ahhoz, amit szeretnék. Néhány kis apró változtatás félelmetes, hogy mennyire tud ütni. A-10-es jelenet lesz lehet rövedebbre vágve és egy plusz betéve vagy úgy felvéve, hogy szét is lőjek valamit. A stáblistás részt ma kísérletezem ki.
  • Molnibalage
    A régi nagy klasszikus videóim szintjét meg úgy érzem, hogy nem sikerül elérni. Lehet, hogy ez csak fals érzés, de a mégis ezt érzem. Talán még mindig ez a legjobb kamerkezelés és hangulat szempontjából. Az, hogy gyenge a képminőség, minha csak fokozná a hangulatot itt-ott.

• Molnibalage
    Pedig még mindig nagyon sokat kell rajta finomítani. A rakétaindítás, a drop modell máshova fog kerülni és új skin felvillantáshoz is kellene snitt, ezért szintét át kell pozícionálni ezt-azt. A legelső F-14-es palásorsós rakéta defeat helyett is kell jobb, stb. Ezen már kb. látszik a koncepció. :)
    Aztán még jön a contributor list.

Egy ember már megakapta korábban. Már tucatnyi bevetést repült több hadjáratban, 0 CTD. Szeritne atomstabil a cucc. Sajnos pár hibát észrevettem, hotfix lesz majd. Az SA-3 skinjén az átlátszó részek sajnos rózsaszínek és nem átlátszóak. Az MB-339 neve helyén Su-24MP van a gépek listájában, mert SOJ gép létrehozásán kísérleteztem. Ez nem sikerült, de a nevet elfelejtettem vissza változtatni.

Más.
    A Track IR-t sikerült már annyira belőne, hogy használható úgy, ahogy de továbbra sem értem azt, hogy mi a rákért van az, hogy ha oldalra nézek, hogy már hátrafelé van a tekintetem és előredőlök, akkor KIFIFELÉ zoomol a BMS4. Mindig ezt csinálja....
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.14. 09:54:35
  • z0ty4
    wow ez ütni fog
    szerintem qrva jó lett.
    ha kell ember tesztelni szólj és jövök
  • Molnibalage
    V2-es változat. Ezen talán már jobban látszik a dolog. Pár helyen már van felirat is, de csak teszt jelleggel.
  • beci43
    Köszönöm!
  • Molnibalage
    Nekem igy az ilyen videok jobban bejönnek mint a pillanatokra felvillanó jelenetek összesége.
    A közösség meg érdekes módon tojik erre. Nézd meg Glowing Amraam videóit, csak egymásra dobált jelenetek és azt, hogy mennyire odavannak érte...

Az openfalconos filmfesztiválra is ilyen csináltam, senkit sem értdekelt. A baj az, hogy kívülálló nem feltétlenül veszi észre a történetet.

Ezen felül kb. másfél percbe egyszerűen nem fér ez bele úgy, hogy két váltás is van a zenében. Az outros összehasonlítás megy, ott a fegyverzetkonfig is megmutatható. A felszálló gépes jelenet az elején lehet 1:1 veres és kék oldal is, erre is felkészültem.
  • repvez
    Ha én csinálnám akkor lenne neki egy koncepciója bevezetésnek a 2 fél (kék és vörös oldal) gépeit mutatnám be ahogy készülődnek a bevetésre a reptéren gurulnak vagy épp felszállnak ( itt már akár lehet is pár összehasonlitást ellőni) aztán a fő részben a harci jeleneteknél a fegyverek modositásaira koncentrálva létrehozni egy-egy jelenetet, majd a levezetésnek a visszatérő gépeknél meg a maradék ujjitásokat ami még statikusan bemutatható harc nélkül esetleg mátrixosan körbeforgatva vagy lassitásokkal.

Nekem igy az ilyen videok jobban bejönnek mint a pillanatokra felvillanó jelenetek összesége.
  • Molnibalage
    Az osztott képernyős megoldás mehetne úgy, hogy az akciós rész után lesz contriubutor lista erre a zenére 1:48-tól kezdődve vagy kicsit korábbról, de akkor sem az összes egységre, mert kb. van benne alsó hangon 40 db új 3D modell, ha a reptéri cuccokat is nézed. A legszebbeket beválogathatom. Az új CVN, MiG-23, az F-15 gépek az új pótossal, Tornado skinek, MiG-29 skin (döbbenets, hogy egy jó skinnel mennyire jó a régi modell is) néhány földi egység és Osan meg Kuznyecov, Su-33 és pár hajó. Eközben az ilyen volt és ilyen lett alatt mehet a lista.
  • Molnibalage
    Majd a nem WIP változatnál lejön, de a zene dinamikája nem engedi meg azt, amire gondolsz és főleg a hossza sem. Több esetben osztott képernyő sem lehet, mert ami nem volt, azzal nem lehet összehasonlítani, ami már van...
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.13. 10:34:45
  • repvez
    Ha még lehet egy épitő jellegű kritikám, a látványos vagy olyan változást ami markásan másabb mint a régivel azt akár osztott képernyővel be is lehetne mutatni, hogy ilyen volt ilyen lett vagy pedig egy kicsit tovább mutatni ilyen lassitott felvétellel, hogy ne csak egy tized mp-re bevillan valami aztán azt sem tudja a foszer, hogy mit látott nem hogy levágja, hogy mi volt az ujjitás.
    Mert megmondom öszintén nem jött át a videobol, hogy mitől több a gyári álapotnál.
  • Molnibalage
    A videó renderelés meg nálam valahogy fura lett, a beállíátshoz képes pocsék képminőség lett. Természetesen full HD-ban veszem fel. Nem natív felbontáson kívül nincs értelme máshogy rögzíteni, mert a félfelbontás röhejsen pocsék minőséget adna. Most már nekem is 1920x1080 a natív felbontás. Sajnos majdnem mindig zoomolni kell, mert a bal felő sarokban levő szövegek csak így tüntethetőek el...
  • Molnibalage
    1:30 és 1:40 között azért fekete ott, mert oda még nem került semmi, természetesen lesz ott anyag. Igen, ennyire WIP. :)

A videó a képanyggal az újításokra próbál reflektálni, de lesznek ezek szövegesen is feltüntve, olyen beguró feature listaként.

Lesz benne némi szárazföldi lövöldözés is, nappal és éjszaka is. Az új radaros AAA és a tracerek miatt éjszakai/hajnali felvétel is,

A Hornet hajóra érkezésnél a leszállást más szögből akartam, csak szögváltás előtt nem volt pause ezért az elveszett, megpróbálom újra felvenni. A baj az, hogy csak hadjáratban tudom megcsinálni, remélem, hogy a return to base után leszáll vagy sem. Sajnos a videózáshoz már legalább három kéz kellene, vagy sok pilóta, aki alám dolgozik, hogy nekem ne kelljen repülni.
  • repvez
    Itt nem tudtam, kinagyitani és felbontást váltani a videon,de remélem hogy már azért FHD-ben szélesvásznuba vetted fel . és amin én még változtatnék, hogy amilyen rövid a video sztem 10mp fekete képernyő nem fér bele 1:30-1:40-ig. És ha egy folyamatba belekezd akkor annak legyen vége én például megnéztem volna a hornet hajóraérkezést is mielött vált a kép.

Blank &Jones nekem régi nagy kedvenc a Trances korszakból igaz ezt a számot és stilust még nem hallottam tőlük,de a nightfly ,cream , after love ,dj culture stb.. a kedvenceim a mai napig.
  • Molnibalage
    Ezt akartam. Az MF share gombja az esetek alsó hangon 50%-ban nem másolja be a linket. Nem tudom, hogy miért nem képesek ezt a hibát javítani...

OFF

A linkelt számot kb, 1,5 éve ismerem, de ma tudtam meg az előadót és a címet. Azt sem tudtam, hogy csinálnak ilyen zenét. Ez a legjobb gitáros / dobos chillout szám, amit valaha hallottam. Mióta ismerem ez az alap nálam. Sajnos alig van ilyen. :(

ON
  • Molnibalage
    Azért csinálom, mert élvezem. Most járok minimális képpel 22 oldal és 50k karakter táján. Azért lehet ilyen hosszú, mert elvileg nem egyben jön le, hanem sok apró részben az iddqd-n. Ha ezt szétbontod 3-4 oldalas szösszenetekre, akkor már nem vészes. Ez néha átfog 3-4 alkotást is, néha meg egyet, ahol jelentős dolgokról esik szó. Ha ez nem jó az iddqd-n, akkor megy fel a HTKA-ra. Ott meg azért a fogadóközönség azért kicsit más, mint az átlag. Ha hardcoreabb lenne, akkor olyan magyarázatokba mennék bele, hogy ihaj. Ha megnézed, akkor az avionika és a repmodellt leszámítva szinte semmi olyan nincs benne, amit egy átlag játékos ne nagyon értene meg. Az elején még ezt is el fogom magyarázni 2-2 mondatban, hogy miről is van szó.

Az offline újságok terjedelmi korlátai egészen mások, de még az online változatuké is. Igazából nekem szinte az összes ilyen "magazin" az éréktelen szinonímája. Annyira sablonosak az írások, hogy a szar és jó játék között alig pár mondat a difi. Nem látom értelmét úgy írni... 2000-es évek elején sem vettem már egyet sem, csak azt olvastam el, ami véletlenül máshol a kezembe került vagy szkennelve felrakta valaki. Semmiféle fejlődést nem tapasztalok, sőt... Pedig én elvárnám, hogy egy játékkal tisztességesen foglalkozznak. Soha nem értettem, hogy a "sokmindenről semmit" helyett miért nem a "kevésről, de sokat" elvet követik ezek a "magazinok". A nyugati repülős szaksajtóban a komoly témák néha tucatnyi vagy több tucatot oldalt is kapnak, ha kell. Ja igen, a fogadóközönség átlag intelligenciája talán picit magasabb... :)

Ezért nem írtam pl. sem a Haditechnika magazinban sem az Aranysasba, pedig többször is felkértek. Az általuk felálított terjedelmi korlátok közt nem tudok megmaradni, a HT által megszabott szabályok szerint még írni sem nagyon tudok és az átfutás akkora, hogy inkább online teszem közzé...

Az írás csak a jetszimekkel foglalkozik, összesen kettő II. vh-s van benne és azok is csak a hadjáratuk miatt, mint lényeges összetevő fejlődése.

A Falconról az alapjáték kapcsán 3-4 olda a szöveg - ebben a Falcon 3.0 is benne lesz, de csak említés szintjén, mert nem fogom sajnos repülni a játékot, mert dosbox-szal sem megy rendesen - és az utóéletéről inkább sok kép, hogy "innen ide jutott" és említem a főbb fázisokat, meg linkelem a Falcon epopee írást. 50 oldal, más összefoglalta már helyzettem. Akit érdekel, az elolvashatja.
  • repvez
    Balázs biztos hogy ezt a linket akartad betenni? Mert ebben nincs falcon jelenet egy mp sem :)
    Amugy jó a zenei stilus
  • Gundark 1 1
    Balázs, ez csak egy cikk, nem kell túlpörögni. Még ezer évvel ezelőtt vagy 20at csináltam az akkor még létező index gameznek.
    Ha túl hosszú lesz nem fogja a kutya sem végigolvasni :) Nem kell részletekbe menni, már senkit nem érdekel hogy pl a tornado mfdje milyen felbontásban ment. Olvass a játék után, az akkori teszteket meg leírásokat, ennyi. Az újakat meg ismerjük, mert nincs sok.
    Van ez, van a DCS a RoF Clod, il2, meg talán jön a BoS aztán kampó. Nekünk egy régi szim sem objektív. Van aki szereti van aki utálja. Mind a két oldal megmagyarázta a saját véleményét :) Nem tudom mennyit akarsz írni a Falconról, de ne ess túlzásba. És ne vedd ennyire komolyan a feladatot, ez szórakozás :)
  • Molnibalage
    Még nagyon sok munka van vele. Pár snitten látszik, hogy türelemmel és track IR-rel milyen felvételeket lehet csinálni. Még a bevezető sem végleges, de kb. ilyesmi lesz. Sajnos olyan régen csináltam Falcon videót, hogy kicsit úgy érzem, hogy be vagyok rozsdásodva. Vagy csak már nagyon magasra rakom a mércét a saját szememben. Azt is ki kellene próbálni, hogy a végi gyors snittek ne képekből, hanem azok is mozgó képekből álljanak össze.