• Boconadi
    Szakertöi es szerkesztöi szemed nincs, most is ezt bizonyitod, es bizonyitottad mar. Halvany fogalmad sincs milyen "profizmus", átlátás, érzés áll a video mögött. (Glowing amraam is hasonlo) Jo elkepzeleseid talan vannak, de azok nemhogy nem ütik meg, de meg meg sem közelitik a video szintjet. Attol hogy lassu vagy vagy bena vagy, vagy sokaig csinalsz valamit, hogy jo legyen, vagy azt hiszed: tökeletes, attol meg lehet, hogy szar. Innentöl fogva, nincs miröl beszelni. Apro, amatör hibak, effektek, mozgas-, vagashiany, arnyalat, vagasok nagyon sokszor hianyoznak, es ezek megölik a videoid. Ha setalok az utcan es felveszek vmit a telefonommal, alavagok egy zenet, bemozgatom a kamerat, belassitom, -alap dolgok-, attol meg nem lesz semmi extra. Hiaba hiszem a szarrol hogy jo, sött a legjobb, attol meg szar. Itt nem csak a videoidrol van szo, hanem a felfogasodrol. Engedd meg kerlek, hogy ne menjek jobban bele, es a tisztesseg kedveert elnezest kerek ha szemelyes vagyok. En több szazszor (repvez is [engedd meg kerlek], sokan masok is) a szadba ragtam mar (az mas kerdes hogy elolvastad-e, figyelted-e, emlekszel-e), hogy tisztelem a munkassagod, amit teszel, minden elött le a kalappal. De neha nem latod az erdöt a fatol. Egyszerüen nincs miröl beszelni, mindent a szadba ragni. Eddig se ment, ezutan se fog. Velemenye mindenkinek lehet, nekem ez.

Bar van egy olyan erzesem hogy szandekosan szurtad oda azt a mondatot