• Seaweed
    "Na MOST kell röhögnöm. A Lock On-ban van egy olyan csúszka, hogy missile effectivness... Ja és NINCS számszerűsítve, de a Falcon-t modellező egyenleteket meg ismerem. Te mit tudsz a Lonciéról?"

Pff.... nah jo hagyjuk...az ilyen stilusu az oviban a homkozoban az en apukam erosebb vitakbol idestova huszegynehany eve kinottem.

"Na és a Lonci készítői honnan tudják? Hm? Vagy nekik szabad?
    Lehet, hogy neked úgy tűnik, hogy kényem kedvem szerint állítgatom, de én úgy próbálom belőni az értékeket, hogy a találati arány közelítse az elmúlt háborúkét. Elég jól sikerült, és nem csak szerintem van ez így, más is próbálta már.
    "

Nem vagy te egy kicsit....nah jo nem hordalak le...de az azert sokszor latszik hogy hadtechnikai tudasod komoly kivannivalot hagy maga utan...es ez alapjan allitgatod a hangzatos talalati aranyt?! LOL...
    Mondjak egy peldat?!
    Olvastam itt csorgokigyos eszmefuttatasod is anno...nem akartam a nagy lelkesedesed letorni akkor de olyan utolag irt szamok alapjan keszult szaraz statisztikakbol akarsz okoskodni amik szuletesenek korulmenyeil egyaltalan nem vagy tisztaban!(Sokszor ott se voltak..mert nem vizsgaltak hogy az ellott 4 csorghokigyobol pl miert doglott be ketto es kellett besulve hazavinni ketto meg miert ment el a vakvilagba holott se nap se masik celra nem ment ra...es vegul a 4 Sparrowbol 3-al viszont talalatot ertek el...hanem csak lejelentettek hogy ez volt es kesz..) Peldaul hogy inodkinaban magas a paratartalom, errol is van egyebkent statisztika hogy mekkora meghibasodast felteleznek csak emiatt a gyartok es uzemeltetok! Vagy kezdetben rossz es elegtelen volt a kiszolgalas es a karbantartas ezert volt hogy szinte 5-bol 3 csorgokigyo elment a vakvilagba, es inkabb masfelkilometerrol is Sparrowt kuldtek utana....nembeszelve az adott hadszinter klimajarol, napi idojarasi viszonyairol...Pl sivatag felett meg jo hogy az Izraeliek raketaikkal jol teljesitettek...szaraz volt a raketa mint a szahara....stb-stb....szal statisztikak utan olyan szagerteni ezekrol mint munkamban mikor stat utan(amit en keszitek meccsen) szagert valaki a sportban, egy-egy jatekos teljesitmenyerol!