Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
"Na MOST kell röhögnöm. A Lock On-ban van egy olyan csúszka, hogy missile effectivness... Ja és NINCS számszerűsítve, de a Falcon-t modellező egyenleteket meg ismerem. Te mit tudsz a Lonciéról?"
Pff.... nah jo hagyjuk...az ilyen stilusu az oviban a homkozoban az en apukam erosebb vitakbol idestova huszegynehany eve kinottem.
"Na és a Lonci készítői honnan tudják? Hm? Vagy nekik szabad?
Lehet, hogy neked úgy tűnik, hogy kényem kedvem szerint állítgatom, de én úgy próbálom belőni az értékeket, hogy a találati arány közelítse az elmúlt háborúkét. Elég jól sikerült, és nem csak szerintem van ez így, más is próbálta már."
Nem vagy te egy kicsit....nah jo nem hordalak le...de az azert sokszor latszik hogy hadtechnikai tudasod komoly kivannivalot hagy maga utan...es ez alapjan allitgatod a hangzatos talalati aranyt?! LOL...
Mondjak egy peldat?!
Olvastam itt csorgokigyos eszmefuttatasod is anno...nem akartam a nagy lelkesedesed letorni akkor de olyan utolag irt szamok alapjan keszult szaraz statisztikakbol akarsz okoskodni amik szuletesenek korulmenyeil egyaltalan nem vagy tisztaban!(Sokszor ott se voltak..mert nem vizsgaltak hogy az ellott 4 csorghokigyobol pl miert doglott be ketto es kellett besulve hazavinni ketto meg miert ment el a vakvilagba holott se nap se masik celra nem ment ra...es vegul a 4 Sparrowbol 3-al viszont talalatot ertek el...hanem csak lejelentettek hogy ez volt es kesz..) Peldaul hogy inodkinaban magas a paratartalom, errol is van egyebkent statisztika hogy mekkora meghibasodast felteleznek csak emiatt a gyartok es uzemeltetok! Vagy kezdetben rossz es elegtelen volt a kiszolgalas es a karbantartas ezert volt hogy szinte 5-bol 3 csorgokigyo elment a vakvilagba, es inkabb masfelkilometerrol is Sparrowt kuldtek utana....nembeszelve az adott hadszinter klimajarol, napi idojarasi viszonyairol...Pl sivatag felett meg jo hogy az Izraeliek raketaikkal jol teljesitettek...szaraz volt a raketa mint a szahara....stb-stb....szal statisztikak utan olyan szagerteni ezekrol mint munkamban mikor stat utan(amit en keszitek meccsen) szagert valaki a sportban, egy-egy jatekos teljesitmenyerol!