Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
De, van légvédelem, ez a reális mennyiség. Érdekes módon fordított esetben nem zavar, amikor te ütsz rajta felszálló északi gépeken és a FLOT-on túl vagy, mikor ő fel sem szállt? Kéremszépen ez történik, amikor túlterhelik a légvédelmet... Ja, hogy mos már azt is megtapasztalod, amikor a fagyi képes visszanyalni? :)
A kék és vörös gépek aránya semmivel sem másabb, mint az alap hadjáratokban, csak az ATO kérem most már nem egy töketlen balfasz módjára operál és bizony a légvédelmedet is szétszedik. Tehát ha az első hullám még irgalmatlan veszteséget is szenved az ugyanazon ponton jövő másik package számára már szabad a vásár.
Egyébként minden reptérnek van legalább közelkörzeti légvédelme emlékeim szerint vagy MANPAD, vagy IR SHORAD vagy van a közelben Hawj. Hawk meg hiába van a közelben egyszerre csak egy gépre képes dolgozni, ami sokat nem ér, ha 8-12 gépes package áttört a táposabb csöves légvédelem HMZ-je meg akkora, hogy még a reptér légterét sem fedi le teljesen...
Egyébként meg ilyen helyzettel én nem találkoztam, ennyire sikeres nem volt a vörös oldal, de örülök neki, mert a cél ez volt.
Összegezve úgy látom túl egyesek hozzá vannak szokva a "we are so cool" érzéhez. Ez a realitás baby... Ha nem jön be a hadjárat, akkor próbáld ki a TE-t. Milyen nehézséget állítottál be?
Összességében nézve csalódott vagyok a kommenten mert lényegében azt szólod le, hogy az ellefél színvonala nem az, hogy épp csak nem "ide lőj" táblával repül feléd.... Képzeld el mi lenne, ha a SAM-ek képesek lennének áttelepülni és úgy operálni, hogy kellene...
A SAM rendszereknek egyébként kevesebb (!) rakétát adtam, mint az alap DB-ben, nincs annyi utántöltési lehetőség. Ja, hogy a FLOT végig védve van SAM-mel, ahogy a valóságan...? Ej, az a szemét ellenfél... Pedig még ezt a SAM hálót is sajnos 2D világban szétszedi a AI, mert a 2D modellezés olyan amilyen...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.28. 16:43:00