• L Viper #47650
    A grafikába semmit nem piszkált bele a modder csapat, a lényeg az volt, hogy fusson mai gépeken.
    Azért 1996 már régen volt, Akkor ez nagyon szépnek számított.
    A nagyított MFD képek is eredetik. A virtual pit az szép nekem most is, mert anno max 640 x 400 volt csak.
    Annak idején végig játszottam legnehezebb fokozatban is. Szerintem ma erre nem lennék képes :) A missziók végén százalékosan értékel. Az nagyon tetszett, hogy a lézeres bombákkal több célpontot is ki lehetett iktatni, ha még maradt belőlük. Ami még nagyon jó volt, hogy képesek voltunk a gépeket egymáshoz átcipelni egy jó kis multi kedvéért, helyi hálóban.
    A JSTARS célpontok meg vannak jelenítve az MFD-n. Van mindenféle földi célpont is a játékban bőséggel.
    A dinamikus hadjárat buherálásához nem értettem sosem túlságosan, de azért követtem bizonyos logikát támadáskor. Régen volt. Repterek kiiktatása, hidak, a szokásos.
    Külső nézet zoom: Shift + Numerikus bill. 1 és 7. Működnie kell.
    A DID F22 TAW is nagy kedvencem volt egyébként. Nagyon jól el lehetett azzal is bohóckodni pl a többféle zavaró üzemmóddal, lopakodással, stb. Ja és igen jó volt abban is a hadjárat.
    Utoljára szerkesztette: L Viper, 2014.10.06. 11:00:51