Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Igen, ezt megkaptam. Tegnap hajnali 1 felé rájöttem, hogy hogyan kell, fut. Az fura, hogy minden szép HD, de a kabin MFD ugyanolyan pixeles. :)
Az utánégetőnek nincs lángja csak valami furcsa heat blurje, ami az eredetinél is sokkal gyengébb és a rakéták füstje is elég furán néz ki alig látszik valami és féloldalas, amíg nagyon közel nem ér...
Az advanced részeben minden maxon van, az első utam ide vezetett, mert a zenét ki kell kapcsolni és döbbenet, de nincs ilyen opció amíg nem ülsz gépbe...
Az viszont fura, hogy egyes dolgok nem működnek. Külső nézetben pl. lehet forogni, de a zoom billkombináció nem működik...
A joy resetelést köszi, azt hitte már, hogy az én joyom ilyen szar...
A játék din. hadjáratában most vettem csak észre, hogy én is generálhatok bevetést és kísérőt is én választok. Azt viszont nem írja ki, hogy más gépekből mennyi van csak EF mennyiséget. Unlimited van...?
Régen béna voltam ezért sosem jutottam semmire. Szárazföldi egységek mikor jelennek meg? Mert gyakorlás során van tank célpontnak, de a hadjáratban ilyen célpontot nem is látni. Vagy majd a hajókból pakolják ki őket? Egyelőre még hajót sem látok. Mindenesetre asszem komolyan fogok vele játszani, mert ahhoz, hogy korrekten írjak róla, ez kell. Egyébként mintha ebben is lenne bubble rendszer, mert külső nézetben nem végtelen távolságig választasz ki gépeket.