Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
wittman #47581 Köszi a tippet így jó a tengelybeállítás, de a Microstick vertikális potmétere sem tökéletes, ha lefele mozdítom nincs jel. Szétszedtem a gázkart, kivettem a microsticket. Kimértem a potit, ami csak egy bizonyos függőleges lefele mozdítás esetén van kontaktja. Ha összerakom a gázkart, akkor a micorstick tengelyére tett mozgató "gomb" vastagsága miatt, pont annyit nem tudok kitéríteni lefelé, hogy adjon kontaktot. Így most úgy használom, hogy lehúzom a "gombot" és direktbe a kis tengely mozgatom, amit így jobban ki tudok téríteni, így már ad jelet.
Viszont ez így nem kényelmes, úgyhogy utánanéztem hol lehet ilyet kapni. A cseheknél gyártják a CTS-ben, darabja 5 EURO, ami nem sok, de 40 EURO a szállítás. USA-ban is kapható, 3,5 USD körül, de a szállítás onnan még drágább. EBAY-en nincs.
Aztán a Cougar World-ön Red Dog-nál lehet ezt is rendelni, így írtam neki, mert úgy is kell magamnak és századtársamnak X,Y és Z tengely poti is.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.10. 09:36:41