Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy ami már ilyen kialakitásu azok mind MLU vagy C/D jelzésüek voltak és az A variáns az csak a régi analóg müszeres 1 monitoros kabinnal repült?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Itt az összes írásom.
A Gripen FAQ is frissülni fog 2-3 héten belül. Az írás már kész, de elõtte egy másik cikk jelenik meg a HTKA-n.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem szóltam. <#miaz>#miaz>
www.pumaszallas.hu
Lenne egy olyan gondom hogy ha rárakom a futófékezést a pedál fék tengelyére akkor a BMS alap helyzetben úgy érzékeli mintha tökig nyomnám a féket, ha pedig benyomom a fékpedált akkor meg kiengedi.
Nem látok olyan opciót hogy tengely megfordítása.
Ötlet?
Ka-50
Ez 2-4 fõs multiing nem gáz. Egy 30 fõs multiban meg megfekszik minden gép...
@repvez régen nem a 3D kabin volt az alapértelmezett gondolom az is számít.
HA jól tudom akor a falconban 2 kabin van .Az egyik ami a külsõ 3d-s modellel együtt mozog amit ugye külsõ nézetbõl is látunk.
A másik meg a belsõ nézetes kabin ahol minden kis kapcsoló modellezve van.
TEhát mig az elsõ opció hihetõ ha megjelenik mindenkinél ,miért ne tenné.Ez a kabin pár 1000 polygonból vagy még annyi sem áll.
Mig a másik eset áll fenn akkor az tényleg nagy hiba lenne ,de ezt nem hiszem mivel nincs minden gépnek ilyen modellje csak ami vezethetõ is.
ÉS ha mégis ez az eset áll fenn akkor kérdés már az alap falconban is elõfordult e ,mert akkor hogy ment el a 98as szintû gépeken ha most is akad.Ha késõbb került bele akkor biztos vissza is lehet csinálni és ha tudják, hogy van ilyen hiba akkor tenni is tudnak ellene.
(Emlékeztek arra, mikor azt mondtam, hogy ha a TGP be van kapcsolva, akkor a külsõ nézetben is ezik az FPS...? Na, ez is lehet, hogy attól van.)
AFAIK ez nagyon durva bug, külsõ nézedbõl nem is látszik a pit de 10000ft simán eléglenne. Stock BMS használok egyedül a Redflag-es sound mappa van áthúzva KTO-ba. Egy ideig én is eye candyt üldöztem de nálam a MP stabilitás miatt tök felesleges tökölni velük az esetek 95%-ban a pilótafülkében vagyok inkább a particle ami számít.
Igazából a kabin finomítgatása illetve a táj textúrája nyomhat sokat. Én nem vagyok híve a hiperszuper modelleknek, mert igazából 90%-át sose látod olyan közelrõl hogy lehessen látni azokat a részleteket amik szuper-modellé teszik.
Itt van egy lista a Bechmarkon.
Amit én javaslok:
F-16 (Janhas) - F-16 variánsok hi-res modelljei, HMCS sisakmodellel (bár szerintem tökéletesen megfelel az eredeti BMS model is)
F-16 HUD Projection Mod (FO😎 - HUD reflexüveg szín aberrációja
Tracer Mod (MaxPower) - földrõl visszapattanó nyomjelzõk, nyomjelzõ lövedékek, új füst
Tomcat korea textures (Tom Cat) - 1.0 és 2.0 verzió, korea texturák, a 2.0-ban nincs minden évszak
Cloud Textures (Nuno Santos) - új felhõzet textura (ha már unod az eredetit)
Moveable TGP Head Mod (Peca-Chuck) - tgp feje mozog
Night tiles (Khronik) - szebb éjszakai fények texturák
F-16 Pilot Model (Harpoon) - pilóta model a kabinba + térd panelek
F-16C Blk 52 hi-res cockpit (Aeyes) - fizetõs hi-res F-16 kabintexturák
Tom!
Jók a skin-jeid! <#szeret>#szeret>
Én csak JanHas fáit tettem fel az alacsonyabb LOD-ot használva. Az árnyék bekapcsoláskor az FPS gyakorlatialg egybõl felezõdik reptér közelében úgy, hogy nem a LOD1-jét használtam LOD1-nek, hanem a 2-est...
Ka-50
Telepítõk lejöttek, stb. Falcon BMS 4.32 - Full Installer (Base plus U1-U6) +U7 is. BMSkeystrokes.key + cardridge.ini is. Most még gondoltam a textúra pack_ra is. HighTilesKoreaV1.0. Milyen látványjavító dolgokat érdemes még feltennem? Szeretnék már végre normálisan megtanulni Falconozni és multizni.
Szép estét. HUNter
Vmiért eltûnt a gépemrõl a BMS telepítõje.Viszont a torrent már nem él,a Benchmark sims oldalára meg nem enged regisztrálni.Tudtok vmi megoldást?
Ka-50
www.pumaszallas.hu
A Tornado modellek bõven túl vannak a Tu-22 szinjén. A te skineddel kb. olyan ûtõs lesz, mint ahogy a régi "képregényes" A-6-bõl lett a Red féle skinnel. Egy 2500 polis gép úgy néz ki, mint máshol egy 10-12k-s modell egy átlagos skinnel. Szóval a lenti listám most is áll. 😊
Eddig volt a J-7, a Tu-22 amihez kettõ is készült, egy F-15 póttank, egy szovjet 29-es, meg ez.
A J-7-nél túlzásba vittem a szürke koszolást, azon gondolkozok, hogy azt átdolgozom kicsit. Az a baj, hogy fémszínû vagy fehér festést utánozni a legnehezebb, annak meg szinte nincs is másmilyen 😊
Balázs. Ha kis polygonszámú, attól még dobhat rajta a skin (sõt, akkor számít csak igazán), a Tu-22 eredeti skinjére emlékszel, hogy milyen volt? A fõ modell ott sem lehetett több párszáz polygonnál, aminek háromnegyedét a futómûvek vitték el 😊
Ha viszont nem szerepel a gép kb sehol, akkor nyilván nem éri meg foglalkozni vele. A Mi-24-esrõl asszem már beszéltünk régebben, csak nem tudtam a modellt elõvarázsolni LOD editorban, és a mostani skinje sem volt meg. Mi-8-ról is volt szó ugyanott. Most néztem õket, most megvannak. Hát igen. Ez a hulla fakó skinre rányomott agyonsötétített panelosztás elég -khmm- érdekesen néz ki 😊
Az OV-10-eseknél ahogy nézem a legfõbb gond, hogy a textúra túl kicsi, ezért nagyon pixelesek. Ha van hozzá normális blueprint a neten, akkor ezen lehet segíteni.
Az olyan kieg gépek, mint az AWACS, vagy a tankerek? Amennyire emlékszem, azokra is ráférhet egy High-res skin...
www.pumaszallas.hu
A MiG-31-hez csinált egy irtalmatlan szép skin egy BMS4 fórumozó. Az relatíve egy lowpoly model, talán ha 2-3 ezer polygont látsz egyszerre. Van még ilyen model. Ha van ezekre ereje Tom-nak vagy LESCO-nak akkor kijelölhetek párat. Ilyen a Tornado, a Mirage F.1, a Jaguar. Azonban ezek csak a Eurowar hadjáratban szerepelnek és ott is legfeljebb 2 században, tehát az átlag játékos kb. soha nem találkozik velük. A 600 polygonos J-7-er olyan skint csinált Tom, hogy ihaj. Van még hasonló gép, de a Szu-7 350 poligonja annyira kevés, hogy nem tudom megéri -e vele veszõdni úgy, hogy ebbõl is van kb. 1 század a hadjáratban...
A TomCatz féle Szu-24 skin nem annyira csúnya, csak olyan semmilyen és talán túl világos. Az szóba jöhet célként. A bibi az, hogy TC általában olyan elbaszott skinpalettákat csinál, hogy a falnak megy tõle az ember...
A Szu-25 skinje nem túl nagy szám, dupla mérettel egész szép dolog jöhet ki. Majdnem 1000 poligonos a gép.
Én anno csináltam egy Szu-33 skin. Mai szemmel már igen csúnyácska, de legalább autentikus nagyjából. Ez is lehetne szebb, de értelme nem nagyon van, amíg a Kuz nem mûködik és hadjrátban úgysem szerepel...
Az OV-10 gépek lesznek már hadjáratban is. Majdnem 3000 (!) poligonosak, de a skinjük bõven lehetne jobb. Megint az a kérdés, hogy megéri e erre pazarolni az idõt. Nemigen lát ilyet közelrõl senki...
OH-58 heli skinje egy trágya, de 400 poligons modelell csodákat nem lehet mûveli.
TomCatz féle Mi-24 kaphat új skint. Irgalmatlan ronda panelvonalakt használ és a színek sem tûnnek túl hitelesenek.
A J-6 gép 3000 poligonos, de nincs normális skin hozzá. Vagy hülyeség az egész - tök vörös gép - vagy nagyon lowres és vicces, mert pl. cseh skin van hozzá.
So? Melyik legyen?
Nekem a favoritom a hidegháborús Tornado GR.1 (RAF), Tornado IDS (Luftwaffe) aztán a J-6, J-6A, Mi-24, Szu-25, Szu-25. Ezek után jön a Jaguar, OV-10.
mi van még a listádon? ( ha van még )
www.pumaszallas.hu
Mondjuk az is igaz, hogy ez inkább vitorlázón meg világháborús szimulátorokban jön elõ, ahol a légi harcnál és a normál repüléseknél is nagyibb hangsúly van a pedál használatán és a precíz, csúszásmentes repülésen. De fogadok, pár hét után azon fogsz csodálkozni, hogy ezelõtt hogy voltál meg nélküle. Olyan mint a TrackIR 😊
www.pumaszallas.hu