52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47519 Az 1993-as Tornado-ról kellene írni. Azzal sajnos és egy percet sem játszottam. Mit modellezett, hogyan, grafika, fogadtatás, stb. -
#47518 Az iddqd bolgos írásból már 8 oldal megvan. Akarja valaki látni és beszállni / kiegészíteni? -
#47517 Milyen beállításokkal futtatjátok ti a játékot? Nekem ehhez képset atomerőművön is szinte mindent ki kell kapcsolni főleg most, hogy már 1920x1080 a felbontásom... -
Wampa reloaded #47516 Nincs ezzel semmi gond, nemrég updateletem én is a gépet, a régi Athlon x2 5000+, 4GB ddr2, 9600gt, meg az akkori középkat alsó része alaplappal meg se reccent soha a Falcon 1400x900 on.
Bár én csak TE vel használom mindig.
Táppal vigyázz.
Lehet hogy jobban jártál volna, ha szétnézel a PCX en, azért gondolom mert kb a videokari árával került nekem többe, az pont aznap 28 körül volt ott. Amugy ~ 30-34 egy Gtx 750 1GB.
Plusz volt egy bika Chieftech tápom, meg maradt a dvd, beletettem egy párezres, jól szellőző, csendes házba- ja, a Zalmann házak szebbek, lesz.m nem randizni akarok a géppel.
A monitor ugye adott a nativ 1400x900 al, de amit kipróbáltam (black list, a10c, ARMA2) azok fullon futnak, és van a gépben tuning potenciál, és nem használom se a turbo boostot, se a kártyának azt a pár Mhz többletét. Egyelőre elég a 4GB ram is, kittet vettem, nem mintha sokat számitana, de egy áron volt majdnem.
-
#47515 Nem, ahogy írtam nem minden.
Az FCS már lehet eltérő és már kihasználja ezt legalább az A-10.
A fegyerek, radar és RWR és mást modellező kód elvileg ugyanaz.
Az HUD, MFD és egyéb szimbolika nagyrészt azonos, de apró trükkökkel azért van némi variáció. Inkább a korlátozás tényleg az, hogy a bar/azimut/pásztázási idő játékosként irányítva tényleg azonos.
A gépek közötti fő eltérés igenis modellezhető és ez a lényeg. Nem attól lesz eltérő képessége egy F-15A vagy F/A-18C-nek, hogy más az MFD szimbolika... -
#47514 Ha ez az új géped, a mostanin hogyan fut egyáltalán a BMS4...??? -
#47513 Hm. Most már tényleg nem értelek. Lehet hogy elbeszélünk egymás mellett.
Falconban az a bajom bármilyen repülhető géppel, hogy az F-16-on alapszik minden.
Egy kis légiharc oktatós doksi film
link -
#47512 pénteken jön ez a gép
erre volt csak lóvé, és a bms meg a bf3 elmegy rajta :)
-
#47511 Az ára alapján ez előrelépés lenne...? Ez egy olyan CPU, amit elavultsága miatt 2010 táján már nem gyártottak a kereső szerint. Ha kell új CPU, akkor mit szólsz az enyémhez? Ez sem a legerősebb, de egyszer úgyis le fogom cserélni, csak eddig lusta voltam. 3GHz-ig gond nélkül el lehet huzatni, egyáltalán nem melegszik egy tisztességes hűtővel. A 32 fokos szobahőmérséklet levett házoldallal volt a CPU 48 fokos, a venti minimum fordulatszámon ment... -
#47510 hali
a xeon processzorokhoz ért valaki?
beruházék egy ilyen procira. olvastam hogy kicsit vágdosni kell az alaplapból, hogy bele menjen de nem vészes. q8200 után elég nagy lépés lenne és az ára sem vészes. -
#47509 Pár hete néztem meg. Csak csend és hullaszag volt... -
#47508 Nem tudom pontosan milyen lesz, de itt egy videó,meg honlapjuk is van.Elvileg 2014-ben lett volna megjelenés a honlap szerint:
www.seveng-f18.com -
#47507 Mikor? Mi lesz benne egyáltalán? AI? Hadjárat? Vagy csak ahogy megszoktuk, egy szimpla techdemo...? -
#47506 Egyébként a Seven G F-18 is elvileg nemsokára kijön.A youtube videókon nagyon jónak látszik. -
#47505 Látom nem érted. Azon akadsz fent, hogy az MFD szimbolikája azonos, de azon nem, hogy az egész fizikai modellezésért egy motor felel, holott azért elég komoly eltérések vannak radar és radar, meg IR és IR és SARH és SARH rakéta között... Stb...
Nekem az MFD szimbolika huszadrangú. Egyébként csicseregték a madarak, hogy talán ez sem marad örökké így... -
#47504 Hát ebben nem értünk egyet, mert nem huszadrangú dolog az avionika. Pláne nem egy BMS komolyságú szimulátorban.
Mivel a BMS 4.xx a kanyarban sincs, csak mendemondákat lehet róla hallani, így nekem azok nem mérvadóak. Köszönhető ez a fejlesztők részéről az értelmetlen hiperúltragiga titkolózásnak.
Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra a különböző USA gépek rendszerei, vagy radarkijelzői. Meglehet hogy a megjelenítés az ugyan az (mit tudom én milyen a,b,c,d...stb radar - Scope -ot használnak) de akkor is teljesen más minden.
Senki se mondja hogy a Mirage-2000 típusoknak ugyan az az avionikája mint az F-16-ban; ugyebár az orosz típusokról (speciel az egyetlen, de sajnos rövid életű Szu-27-ről) ne is beszéljünk. Ég és föld a különbség.
A DCS hasonlítgatást meg nem veszem fel, mert nekem a DCS semmi másra nem kell csak arra hogy a 21-est végre komoly avionikával lehessen repülni. Ha végre kijönne egyszer..... és nem kerülne tizenakráhány ezerbe. Sajnos az a helyzet hogy a Falconban is vannak igen komoly hiányosságok. Bár azt rossz májúan el kell ismernem, hogy fa gond nincs, mert gyakorlatilag nincsennek fák. De ez engem nem érint.
Harmadjára is magamat ismételve: A Falcon program egy F-16C Block 52-es szimulátor! Minden más belepaszírozott repülhető gép csak illúzió. DE! Jó ezekkel is repülni! Én is várok jópár típust amit repülnék a Falconban és igazából köze sincs az F-16 avoinikájához.
Ezen véleményemet azonnal megváltoztatom, ha képes valaki kijönni egy hitelesen modellezett, az F-16-tól különböző avionikát használó géppel! -
#47503 Ez sem igaz. Ugyanis az F-16 FCS mellett van AFM nélküli kódrész is, csak még nincs kész. Ezt használja pl. az A-10. Ezem kívül lesz a Harrier féle AFM is.
Az avionika kinézete meg szerintem huszadrangú kérdés, mert az pusztán tényleg csilivi, hogy akkor a radar szimbólum milyen az egyik és másik gépen. Nekem ez már nem annyira fontos, hanem a modellezett képesség a lényeg. Szóval az illuzió nagyon is jó. Lehet, hogy pl DCS esetén egyedi minden kabin csak olyan röhejes modellező értkek vannak benne - vagy nincsenek is, lásd rakéta FM totális hiányát - hogy kb. leszarom. -
#47502 Az MFD Extractor 4-et tud kezelni.
Amúgy mint már annyiszor mondtam, a Falconban más géppel való repülés csak illúzió, mert hiába van hiperszuper kabin az avionika akkor is F-16 és a rep.modell is az F-16 repmodellje csak optimalizálva pár paraméterhez.
Persze azért üdítő dolog még így is repkedni ezekkel az "illúzió gépekkel" ;) -
#47501 4 a max. Szerinted miért lesz új C kabin? Viccből? -
#47500 A teljes film
-
Talon11 #47499 A mostani Hornet/Superhornet-cockpit egyszerűen eléggé elfuserált valami....csak a két kijelzőt lehet kattintgatni...
(Elméletileg hány MFD-t lehet használni a BMS-be?)
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2014.09.03. 17:35:16 -
#47498 Minden gép reülhető, csak F-16 kabinnal és olyan FM-mel, amilyennek. Jelen tudásunk szerint nem lesz veres gépnek kabinja. AV-8V Harrier II és F/A-18C kabin várható. A többi homály.
Az, hogy Hayab ehhez is csinál új 3D modellt nem jelenti azt, hogy lesz neki AFM-je... -
#47497 A Falcon új frissítésében lesz repülhető Mig-25? Képek vannak már róla? -
#47496 Köszi az esti filmet! -
#47495 Wings: Red October -
#47494 Rövid idő alatt két szívroham. -
#47493 Arty befejezte a repterek textúrázását. Holnap jön elvileg a csomag. -
#47492 Min kell csodálkozni? MA fáradt vagyok angolul olvasni ilyen sokat
Köszi Jana
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.01. 19:41:55 -
#47491 Anyám...! -
#47490 "C:\Falcon BMS 4.32\Launcher.exe" -window -
#47489 Szerintem csak újra indítva jó. -
#47488 bemásoltam a 2 fájlt a gyökérbe,de én nem vettem észre változást.
Meg nem találtam még meg hogy hol lehet ablakba futtatni a falcont, régebben mintha a configban lett volna egy rublika hozzá.
Egyébként lehet ezt az init alatta szerkeszteni vagy mindig be kell hozzá zárni a játékot és ujrainditani minden változtatás után? -
#47487 A trópusi területen talán még jobban látszik a különbség:
Első kép kikapcs, második bekapcs:
Utoljára szerkesztette: L Viper, 2014.08.31. 21:28:26 -
#47486 Megnéztem a Falconnal is, de ezzel a beállítással (ami FS9-hez és FSX-hez van nekem) túl élénk. Sajnos más beállítást kell kijojózni Falconhoz.
Kéz fájl az egész, a gyökérbe kell és az init kell szerkesztgetni. Átdobtam privben.
-
#47485 Katona textúrák. -
#47484 Belenéztem a red sky nevű múúvi ba. de hát nagyon Zs kat szegényke. csak belepörgettem,de a CG harmatgyenge a kamera szintén a pilótákat álltól homlokig veszik, hogy minél kevesebb látszódjon a gépből. A szokásos még sosem látott repülöt közelről effektus,nemhogy szakértőt kérdeztek volna. Még a vasmadarak is komolyabb alkotás.
L_Viper: jónak néz ki majd letesztelem, hátha sikerül még jobb szineket előhozni a falconból. -
#47483 A fények, csillogások szépek. ENB Series bekapcsolva:
kikapcsolva:
-
#47482 Falconnál nem próbáltam, FS9-nél FSX-nél igen, de nekem az ENB Series jobban bejön. -
#47481 Használja valaki a SweetFX progit a falconhoz? Ha igen milyen tapasztalatok vannak vele beállitások stb.. -
#47480 Én is így használom, bár nekem csak FreeTrack van. Eleinte nem állítottam túl érzékenyre, de ahogy megszoktam, egyre kisebb fejmozgásra, már hátra nézek :) Ritka jó dolog, igazi szabadság egy ilyen kütyüvel repkedni. Pont most toltam egy FSX VFR-t.