Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A dev 1 az hulladék a 2-eshez képest. A 2-es már HD minőség, és a fejmozgatás érzékelése is bővült. Persze mint mondtam a felbontás még mindig nem elég még a komolyabb repszimhez mert a HUD-ot nem lehet leolvasni és a műszerekhez is oda kell hajolni.
Vr kesztyűt példaként mondtam hogy mit lehetne elérni ha nem állnak meg a játékokhoz való vr fejlesztésével mint annó '95-ben a VFX-1 el is történt. Már régóta nem csak álomképek ezek, valós dolgok.
Lehet hogy nekünk már egyértelműnek tűnik hogy van másodlagos monitorunk a műszerfalnak, meg cougar mfd-nk, de sok embernek meg nincs, még is tud játszani ezek nélkül is a falconnal. Gondolom te sem ezekkel kezdted.
Én is megszoktam hogy az ICP-t meg az MFD-ket villámgyorsan tudom nyomogatni fizikálisan, akár kötelékezés közben is de... hát igen, el kell dönteni hogy mit miért áldozunk be. Részemről az oculusszal ugrott mindenféle fizikális simpit álom, mert a tökéletes "immersion"-t / beleélést ezzel tudom elérni.
Ahogy Repvez is mondja, folyamatos fejlesztés alatt van a cucc -ne feledd, hogy fejlesztői / teszt kit-ek vannak, nem pedig piacra való végleges verziók-, ki fogja magát forrni, helyreteszik amit még helyre kell rakni.
Aki a monitornál akar maradni az maradjon annál. Haver is még mindig ragaszkodik a 2d-s cockpitekhez.
Nekem nagyon bejött a cucc, de bátyám 20 éves fiában nem hagyott maradandó nyomot. Felvette, körbenézett vele, levette, -Ahammm! Klassz volt.- és ennyi.