Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
BMS-ben nem kell billentyű, mert mindent elérsz a 3d kabinból illetve a HOTAS-ról. Egerészni meg marha egyszerű: ott lesz a joy mellett. Vakon is rá lehet tenyerelni, aztán meg mozgatot a kurzorját ahova akarod.
Amúgy már rendelkezik az oculus is -mondjuk úgy hogy- VR "kesztyű"-vel amivel interaktívan lehet pl. nyomogatni dolgokat. De erről még nem sok mindent hallani
Amit Cancri említ az a már említett "motion sicness". Ugyan ezt éreztem "A Gömbben" az az a Gripen szimulátorban. Ezt érzik a tengerészek is egy hosszú hajó út után a szárazföldön, amikor úgy érzik hullámzik még a talpuk alatt a tenger de mégse. Ez idővel elmúlik. Illetve a közismert fordítottja, a tengeri betegség is hasonló alapokon nyugszik. Ez embere válogatja. Mint ahogy azt is hogy a sima monitortól is epilepsziás rohamot lehet kapni egy egy játék alkalmával, ha erre hajlamos van.
A TIR vs Oculus hasonlítgatása.....
.... Én sem akartam elhinni amikor más mesélt róla, de tényleg úgy van... Aki egyszer kipróbálta az nem akar többé monitoron játszani.
Jó, nem azt mondom, hogy a Mario-t oculussal akarnám játszani.
BMS vs Oculus
Hát ha valakinek semmit sem nyújt hogy úgy lát mindent illetve TÉNYLEG úgy érzi mintha benne ülne a gépben.... hogy 3d-ben látsz, érzékeled a magasságot, és olyan látószöged van mintha az orroddal érintenéd a monitorodat... valamint egy az egyben érzékeli a fejmozgásodat a játékban is, nem úgy mint a TIR, hogy 10 fok fej elmozdulás a játékban 30 foknak felel meg.
Szóval ki kell próbálni!
Az biztos, hogy én erre fogok mostantól gyűjteni.