Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Igen, olvasgattam, pár tesztet a TV-k ről és ezért is a SAmu a favorit , én is az aktiv szemüveges 3d-nél maradok. De akkor ezekszerint nem kell semmi speciális softver vagy a játékon belüli beállitás ahhoz, hogy a TV-ben 3D-s képet lássak?
Erre lennék kiváncsi, hogy pl a falconnáél hogy érted el, hogy 2 képet küldjön ki a tv-re a jobb és a bal szem számára?
Sajnos az eladokkal vannak ilyen irányú tapasztalataim és még a gyári manuál szerint is bele lehet futni olyan dologba amiről azt hiszed, hogy jó de a gyakorlatba mégsem,tele van reklámmaszlaggal vagy egyedi kifejezéssel amiről azt sem tudod, hogy mi. Az erősitömmel jártam, ugy, hogy van benne 3 HDMI be és 1 kimenet, de majdhogynem csak disznek, mivel csak arra jó, hogy amit bedugok az egy az egyben át is megy a kimenetre, tehát a DVD-t ha HDMI-n kötöm rá és a TV-re is ugy viszem tovább akkor a hang nem marad meg az erősitőben hanem megy tovább a tv-be onnan meg márcsak stereo RCA-val tudom visszahozni az erősitöbe :( ilyen infókról fingja sincs az eladónak csak az tudná megmondani aki ugyan azt a tipust használja .