• repvez
    Ezt a Fov részre nem gondoltam ,de igy érthető ,de gondolom a teljes látótér miatt használva minden müszernek akkorának kéne méretben lennie mint a valóságban és nem olyan miniatürnek mint egy monitoron, igy talán kompenzál valamit . Mert most például a magasságmérő ha a teljes kabint látod akkor lehet csak 2-3cm-esnek látod ,de a valóságban meg talán megvan 8cm-is. ennek elégnek kéne lennie hogy kompenzálja a fov hiányát.Egyébként hogy kell TIR-hez beállitani a FOV-ot és poziciót, hogy a valóshoz közeli kilátás legyen a kabinból?

Igen az egészségügyi részt még senki nem tudja megjosolni, hogy mi fog történi huzamosabb használat mellett akár agyi akár teszki tuetek tekintetében.

Ha nem gond egy kicsit irhatnál bővebben a 3d-s TV-n való használatról, hogy mi szugséges ahhoz, hogy müködjön a dolog ,mert mostanában elgondolkodtam ,hogy lecserélem a TV-met egy 3d képesre.Bár irtad, hogy Nvidiád van,de talán ATI-n is jó lehet Samsung TV-ket nézegettem eddig mert ugy néztem, hogy ár érték arányban és kinézetben azok a legjobbak. Most néztem akciósan egy 48"ost.Bár lehet ha még egy évet várok akkor lenne már UHD verziós is,mert 40"ban már láttam 200k-ért.Csak ott nem nagyon hozza ki az előnyét a FHD-vel szemben.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.09. 13:59:37