Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Repvez. Ocolus felbontással az a gond, hogy a monitorral ellentétben itt nem fogsz ki és be zoomolni, csak egy FOV van! Ezért gáz az alacsony felbontás. Előre hajolhatsz, akkor kivehetőek a műszerek, de az olyan mintha rövidlátó lennél, az csak a kamerát tolja előre hátra, de nem változtatja a FOV-ot.
Gundark. Mennyiért tudnád nulláról összerakni azt a vasat? Azt add az Ocolus mellé, és látszik, hogy egyenlőre nem tömegtermék.
Cancri. Az agy alkalmazkodik nagyon hamar. Én 3D TV-vel próbálgattam a Falcont, Il-2-t, qrvajó volt, csak az a tetves nvidia játékoknál letiltja az 1080p-t, az csak a saját szemüvegükkel működik (filmnél, képeknél teljesen jó). 720p meg kevés a szimulátorhoz.
Molni. A TrackIR tényleg qrvajó. Én régebben Il-2-ben egér+joy kombóval repültem, mert soha nem tudtam megszokni a hat-switch-es nézelődést. Amióta TrackIR van, azóta mást nem használok.