Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én azért az egészségügyi mellékhatásai miatt fenntartással állok hozzá, azt is hallottam, hogy a szemen keresztül az idegrendszert csúnyán "megtéveszti", a közérzet hosszabb távon romlik, és epilepsziát is kiválthat....
Ha a nagy felvásárló erő tesztelte, azok után leszek hajlandó elgondolkodni rajta.
Egyébiránt ha jól belegondolok, a tir-el való repülés sem sokkal marad el tőle, mert ha visszagondolok, nem tudok felhozni olyan zavaró tényezőt, ami a virtuális repülésemet zavarta volna.
Ugyan ez példaként a 3D-és mozi, 5-10 percig veszed észre, hogy más az egész, aztán már fel sem figyelsz rá, mert hozzá illeszkedett az agy.
Molninak: valamit tényleg nagyon elszúrhatsz a TIR használatában, mert többen azzal repüljük a flacont, és probléma mentes. Ugyan azt használom, amit Te, egyszer ütközni kellene egy TS-en, és segítek, írj priviben, mert engem már jobban zavar a problémád!!!!!