Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa reloaded #47516 Nincs ezzel semmi gond, nemrég updateletem én is a gépet, a régi Athlon x2 5000+, 4GB ddr2, 9600gt, meg az akkori középkat alsó része alaplappal meg se reccent soha a Falcon 1400x900 on.
Bár én csak TE vel használom mindig.
Táppal vigyázz.
Lehet hogy jobban jártál volna, ha szétnézel a PCX en, azért gondolom mert kb a videokari árával került nekem többe, az pont aznap 28 körül volt ott. Amugy ~ 30-34 egy Gtx 750 1GB.
Plusz volt egy bika Chieftech tápom, meg maradt a dvd, beletettem egy párezres, jól szellőző, csendes házba- ja, a Zalmann házak szebbek, lesz.m nem randizni akarok a géppel.
A monitor ugye adott a nativ 1400x900 al, de amit kipróbáltam (black list, a10c, ARMA2) azok fullon futnak, és van a gépben tuning potenciál, és nem használom se a turbo boostot, se a kártyának azt a pár Mhz többletét. Egyelőre elég a 4GB ram is, kittet vettem, nem mintha sokat számitana, de egy áron volt majdnem.