Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hát ebben nem értünk egyet, mert nem huszadrangú dolog az avionika. Pláne nem egy BMS komolyságú szimulátorban.
Mivel a BMS 4.xx a kanyarban sincs, csak mendemondákat lehet róla hallani, így nekem azok nem mérvadóak. Köszönhető ez a fejlesztők részéről az értelmetlen hiperúltragiga titkolózásnak.
Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra a különböző USA gépek rendszerei, vagy radarkijelzői. Meglehet hogy a megjelenítés az ugyan az (mit tudom én milyen a,b,c,d...stb radar - Scope -ot használnak) de akkor is teljesen más minden.
Senki se mondja hogy a Mirage-2000 típusoknak ugyan az az avionikája mint az F-16-ban; ugyebár az orosz típusokról (speciel az egyetlen, de sajnos rövid életű Szu-27-ről) ne is beszéljünk. Ég és föld a különbség.
A DCS hasonlítgatást meg nem veszem fel, mert nekem a DCS semmi másra nem kell csak arra hogy a 21-est végre komoly avionikával lehessen repülni. Ha végre kijönne egyszer..... és nem kerülne tizenakráhány ezerbe. Sajnos az a helyzet hogy a Falconban is vannak igen komoly hiányosságok. Bár azt rossz májúan el kell ismernem, hogy fa gond nincs, mert gyakorlatilag nincsennek fák.
De ez engem nem érint.
Harmadjára is magamat ismételve: A Falcon program egy F-16C Block 52-es szimulátor! Minden más belepaszírozott repülhető gép csak illúzió. DE! Jó ezekkel is repülni! Én is várok jópár típust amit repülnék a Falconban és igazából köze sincs az F-16 avoinikájához.
Ezen véleményemet azonnal megváltoztatom, ha képes valaki kijönni egy hitelesen modellezett, az F-16-tól különböző avionikát használó géppel!