Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Tehát látószög növelésére gondolsz? Vagy arra hogy gombokkal tudtad mozgatni a fejedet, körbe tudtál nézni?
Látószög növelése csökkentéssel a Flanker 2.0, 2.5 -ben találkoztam először, emlékeim szerint.
Teljesen szabad, fel,le,balra,jobbra fejjel körbenézéssel meg az F-15E Strike Eagle 3-ban találkoztam először. De balra, jobbra már amigás szimulátorok közül is körbe lehetett nézni pl Combat Air Patrol.
Az első Flankernek is hasonlatos FM-je volt mint utódjainak. Trágya grafika viszont az első orosz technika hű szimulátor. Az avionika is hasonlatos az újabb verziókhoz. Az egyik legnagyobb kivétel az hogy volt benne valami földi üzemmódú radarfunkció is.
Az a gond Molni, hogy ha írni akarsz valamelyik szimről akkor azt bizony fel kellene raknod és letesztelned. Kérdezősködhetsz bárkitől, hogy milyen volt, de senki sem játszik már ezekkel, max nosztalgiaként. A régi emlékek pedig kikopnak.
Pl az USAF-nak mai fejjel gondolkodva szerintem nagyon trágya FM-je volt, de az emlékek nem ezt őrzik, hanem azt hogy milyen csúcskirály repülőszimulátor volt a maga idejében.
Arra is emlékszem hogy a TFX volt nekem a szimulátorok netovábbja és volt egy military FM módja is (configban lehetett bekapcsolni) amivel már nem tudtam repülni (akkori szemmel ez az FM volt számomra rossz, mostani szemmel meg ez lett volna a jó).
A dos-os szimek szinte 100%-osan futnak dosbox-on. A windows alapúakkal már gondok vannak.