52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47075 Azon az F15-ösön nem csak a festés érdekes, hanem a sniper pod pilónja is,mert már rajta van az optikai szenzor is hasonló mint a Mig-29-esen
Meg érdekes látni, hogy ahány Marshaller annyi stilusban irányitanak -
#47074 Red Flag 14-3 "Operations" Nellis AFB HD
15 mp-nél az F-15 -
#47073 irány a mozi
Repcsik: A mentőalakulat
-
#47072 DD már dolgozik rajta és csinált is teszet, de nem tudom megnézni, mert itt a cégnél csak szutyok kőkorszaki IE van. -
#47071 Igen pl a RoF és az STO topic szép. Nekünk is vannak szép képeink, elvégre mi vagyunk a legbonyolultabbak :) -
#47070 Szerintem első körben kommenteld ki a FalconTopic.css-t... -
#47069 Majd írok DD-nek, lövésem sincs, hogy mit és hogyan csinált. Esetleg új kinézetet is kaphana, mert ez a szürkés elég depresszív volt hosszútávon. Meg kb. 3 éves. -
#47068 Az új fórum desingnak "köszönhetően" a topic kinézete egy kis korrigálásra szorul , az illetékes ránézhetne hogy mit lehet tenni -
#47067 jaj maradj már, olyan ez mint a biciklizés..... -
#47066 Na lassan lesz egy kis időm is meg kiszakadok az STO-ból is :) Gondoltam megyek egy kört.. Aha, a ramp strattal nem is próbálkoztam :) Aztán rájöttem hogy a RoF után kissé bonyolult az eszköz kezelése... Szóval a régi szép hagyományokhoz visszatérve nagykalapácsokat vittem. Kiold, leesik, letarol :) Elkezdem nézegetni a filmeket hogy mégis hogyan kell a komolyabb eszközöket használni. Túl sok időt hagytam ki :) Meg már öreg is vagyok :) -
#47065 pics@ba... lebuktam 0:15-nél. Oda az inkognitóm... -
#47064 Az attraktor cimű műsor forgatott a Gripenekkel egy müsor, ,de már előre boritékolom, hogy megint a szokásos sablonos f@szszopkodás lesz benne értelmes kérdések és videok nélkül.
Márcsak abból is gondolom, hogy természetesen megint beöltöztek hajózóruhába a riporterek és megint volt ancsából fotózás.
Egy külföldi TV-s stábnál még sose láttam hogy dedós modon kéne müsort csinálni honvédségi eszközökről.
Rendesen felépitve megterve a műsormenet összeszedik, hozzá az infókat videokat és nem egy nap alatt forgatják le az összes nyersanyagot hozzá és nem a riportert kell bámulni hozzá a video 70%ban.
Szúszáá:
-
#47063 Ha a rövidebb kábellel nincs hiba akkor a 10 métereshez kell egy repeater, de azt is úgy ajánlott használni, hogy 2*5 méteres kábel közzé téve.
Érdemes megnézni azt is, hogy milyen távolsághoz jó és a neked megfelelőnél egy inkább nagyobbat venni.
Ilyennel én is szívtam párszor, elég kellemetlen tud lenni, főleg egy új tvnél vagy monitornál -
#47062 1,5 méteres kábellel eltûnt a hiba. Furcsa. A 32 colos TV-n ugyanazon 10 méteres kábellel meg semmi hiba nincs... -
#47061 Illetve nézem, hogy a VGA-n 1.4a-s HDMI kimenet van ez nem tudom, hogy mennyivel másabb mint a sima,mert ez ugye már kezeli a 3d-s tartalmak továbitását is mig a simák nem -
DVI-ból ezek a fajjták vannak és a Digitális nem kompatibilis az analóg verziójával
Milyen csati van a tiéden ? -
#47059 Kedve LG baszott kábelt adni hozzá mázli, hogy egyáltalán ez volt hozzá. Most megyek kábelt venni.
A röhejes az, hogy a másik bemenete mintha analóg lenne, csak a tüskék vanak nem a tüskék és még valami fémlapos cucc a csati bal oldalán. Ez már az 1280x1024-es monitoromnál sem volt jó, ott is fehér csíkok jelentek meg...
Ha 1,5 méteres kábellel sem jó, akkor áldhatom a szokásos szerencsémet...? -
#47058 Ha jól tudom akkor a HDMI-t sem célszerü 5m-nél nagyobb távolságra használni aktiv eszköz nélkül ugyan ugy mint az USB hoszsabitót.
Próbáld meg a monitort a gép közelében max 1m-es kábellel vagy amit adtak hozzá DVI-al.
Ha ott is hibás akkor lehet pixel hiba elvileg azt is 3 napig cserélik .
DE az is lehet, hogy a VGA adta meg magát, nekem is volt már ilyen, hogy elszált a hütése és fekete meg fehér kocskák jelentek meg játékokba.
De ha neked csak a monitor pixelei fehéredtek ki és mindig ugyan ott akkor csere -
#47057 OFF
Vettem egy új 24 colos IPS panelos (?) monitort, de folyamatosan kis fehér pixelek villognak a képernyõn mindenfelé. Néhol szólóban, de néhol egyés kis folyamot alkotnak.
Kényszerûségbõl csak 10 méteres HDMI kábellel tudtam a géphez kötni. Emiatt lehet a baj vagy ez monitor gyártási hiba?
ON -
#47056 -
#47055 de ha youtube-on keresel van még kismillió videó. -
#47054 de lehet támadni a videó szerint, nekem még egyszer sem sikerült, de a hiba tuti nálam van
GBU-32's Multi-Target Strike(TUTORIAL) -
#47053 Egyébként az IF hadjárat is gyak kész, így már csak az Rolling Fire van hátra. -
#47052 Mégsem várom meg. Tegnap pár perc különbségel jött privát A.S-től, hogy a FO belső mizériái miatt a textúrákat még megkaphatnám, de az új elevation data és mást nem. Apró hiba, hogy anélkül az új textúre nem jó, mert itt-ott szétcsúszik az objektumokhoz képest, legalábbis A.S ezt mondta.
Fasza. Az ilyen dolgok miatt fontolgattam már egy éve is, hogy szarok a kibaszott BMS4-re és elhagyom a Falcon világát, mint fejlesztő. A faszom teli van már ezzel a sok "copyright" meg "ezt nem használhatod fel" baromsággal és hozzállásat. Az isten szerelmére a BMS4 egy ingyenes cucc. A fejlesztőnek mindent meg kellene osztani a másikkal. Pont. Én mindig mindenkinek segítettem és bármit megosztottam és elmagyaráztam.
Az FO-ben meg valaki bevágja faszomtudja mért a durcit.... Hát a jó kurva édesanyját... -
#47051 Szerintem nem lehet egyszerre több célt támadni velük. Ez csak FF-ben volt lehetséges és csak PB célpontok ellen. -
falcon16 #47050 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS 4.32 ben a JDAM nál mit kell beállitani ahoz hogy egyszerre több célt lehessen támadni.Illetve mit kell állitani ahhoz hogy a bombázáskor a visszaszámlálás hamarabb oldjon mint ahogy nullára vált mert nekem csak 2 ig jut el, de a lézervezérlésü bombánál elmegy nulláig.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:falcon 16 -
#47049 Beszéltem A.S-sel. Kb. egy hónap az új tájtextúra. Azt megvárom. Addigra minden kulcsrakész lesz, csak azt kell integrálni. Ha jól megy, akkor kb. eltart 5 percig. Aztán mehet a móka. -
#47048 nyomtam a gombot biza. volt is pár hajtómű leállás ez miatt, ment is az anyázás rendesen
van ez a Trackir emulator meg kell csekkolni -
#47047 ilyen nincs a bms-ben.
legalább is nem látok ilyen opciót.
bár Zotya is egérrel nézelődött, de szerintem ő is nyomta közben a jobb gombot. -
#47046 Ő szimlán az FF módit szeretné, ahol nem kellett egérgomb a nézelődéshez, csak fogtad az egeret és kész... -
#47045 Egér + jobb gomb nyomvatart. Ekkor tudsz egérrel szétnézni.
Vagy a joy-on lévő POV hat -el. A 3-as (3-as bill) nézetben folyamatos a fejmozgás (szerintem akinek nincs TIR-je az ezt használja, mert így nem kell elengedni a gázkart vagy a botot)
Amúgy lehetséges a régi módon is szétnézni. A 2-es nézet (2-es bill) a régimódi 2d-s fülke nézőmódját szimulálja. Az az a joy-on a POV hat-el vagy alapból a numerikus billentyűvel lehet bizonyos szögekbe fix nézetet váltani. -
#47044 Igen. Még talán hozzáadok néhány battalion TE-k még színesebbé tételéhez, de kb. ennyi. Ezután Khronikkal megdumálom, hogy milyen installert lehet hozzá csinálni és aszerint lehet véglegesíteni a Release Note-s.
A.S. nem tudom, hogy mikorra készül el az új tájtextúrával és mással így sanszosan nem várom meg. -
Talon11 #47043 Ha az elkészül, lényegében akkor 100%-os a MOD? Vagy még lennének ilyen "apróságok" is bele? -
#47042 Zakatol a MOD, már csak egy hadjárat elkészítése van hátra, a Eurowar és IF gyakorlatilag készen vannak. -
moho #47041 Egyébként már van arra mód BMS-ben, hogy egér + joy combo-val is játszható legyen? (akinek nincs csili vili fejmozgást követő szerkezete). DCS-ben nagyszerűen megoldható de itt mikor még játszottam vele az egér egy gombját folyamatosan nyomvatartva tudtam csak fejmozgatást szimulálni vagy alapból az egér fejmozgást csinalt és ha nyomvatartottam egy gombot akkor (folyamatosan) akkor tudtam klikkelni valamire a műszerfalon. Ez azóta is így van? Játsza ezt valaki közületek trackIR nélkül? -
skeleton #47040 Nos ismét egy kis kuriózum videó 16 részben :)
Thunderbirds vip repülés pilótanővel!
Az érdekessége hogy a teljes kommunikáció hallható végig.
Az 5. résztől hud nézet egészen a hajtóműleállításig.
http://www.youtube.com/watch?v=a1fotRUChik&index=31&list=UUoxEddpu-DYJGutc--OpOmA
Jobboldalt a listában felfelé vannak a további részek. -
#47039 Ha a BMS támogatja majd az oculust... mindenki kidobja a műszermegjelenítő másodlagos monitorját meg a cougar mfd-it. Úgy se látod hogy mit nyomkodsz a cougar-en.
Egérrel viszont nem szeretek nyomkorászni a 3d-s kabinban, lassabb mintha kézzel nyomnám a cougar-t vagy az icp.
Skeleton.
Azért mert nem reagálunk rá, nyugodtan linkelj videókat. Nézzük őket!
Az első F-16 videóban érdekes mód a HMCS felvételt találtam érdekesnek. Még sose láttam hogy mit mutat. Örülök hogy a BMS-ben is szinte ugyan azt látom. -
skeleton #47038 Két másik kedvenc f-16 videóm:
https://www.youtube.com/watch?v=0IL3UoU9CbM
https://www.youtube.com/watch?v=0BcPN79snnE -
#47037 Ennél márcsak az lesz a jobb amikor a occulus rift hez hasonló 3D szemüveggel nézzük . Vagy élőbe repülkünk -
#47036 jó videó. köszi
isten áldja aki feltalálta ezt a kamerát