Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Csak annyit javasolnék pl a Fighter Bomberrel kapcsolatban, hogy NE az ótvar C64-es verziót ismertesd ;) (bár a C64-en jelentős tulajdonságokkal bírt)
Az Amiga korszakot azért nem lenne ildomos kihagyni mert része volt a gépek és játékipar fejlődésének. Ugyebár a C16 - 64 stb sorozat után jöttek a Commodore Amigák.
Ezért kellene olyan, aki játszott ezzel máshol is. A FB kapcsán pont csak azt akartam leírni, hogy Amigán tudtommal sikeres volt, de C64-re portolt változat gyakorlatialg játszhatatlan a gép képességei miatt. Én C64-ről PC-re ugrottam, ezért semmit sem tudok az Amigás játékokról.
Fleet Defenderben tudom, hogy volt padlock, csak FOV változtatás nem volt, az még az EF-2000-ben sem volt. Mi volt az első szim amit ismersz és volt? Mert a normális dogfighthoz kb. az kellett.
Falcon 3.0
Ebben még nem volt LRS, stb radarmód modellezve. Bár a kabin műszerezettsége alapján nem is block 32-essel repült az ember.
Pedig mintha videón láttam volna ilyet. Sajnos ezzel sem játszottam soha, de azt is láttam, hogy volt benne valamiféle dinamikus hadjárat is.
A Fleet Defenderben:
SCR: Search, alap felderítő mód (LRS- mód szerű?)
TWS-A: Phoenix indításhoz, a célprioritást autómatikusan kiossza a radar max 6 célra
TWS-M: Phoenixhez, a célprioritást manuálisan te osztod ki max 6 célra
RWS: ismét felderítésre, itt a TID-en is megjelenítésre kerültek a radar/cél adatok
Radar céljelek is voltak már. Asztal (ismeretlen), fordított asztal (azonosított ellenség)....stb...
Az FD-t rongyosra játszottam, ezért ezekkel tisztában vagyok. :)