• Molnibalage
    Amiga: Figheter Bomber (igen ez amigás volt!), Retaliator (ez is),
    Ezeket írtam is, hogy lesznek.

Flight of the intruder (vietnám A-6, F-4), Falcon (ez is amiga), F/A-18 interceptor, F-15 Strike Eagle, Combat Air Patrol (Sivatagi vihar hadművelet, F/A-18 és F-14 gépekkel, dinamikus kampánnyal!), Birds of Prey (hihetetlenül sok repülhető szovjet és amcsi géppel kb 30-40db összesen)....

Ezeket nem. Amigát nem is láttam élőben soha.

C64-re még a jelentősebbek: Dam Busters, ACE 2 (első repszim amivel multiban lehetett repülni illetve egymás bázisára kellet csapástmérni), Fighter Pilot (F-15 szim), F-14 Tomcat (2 flopy lemez kellett neki A és B oldallal! A szim elején végig kellett csinálnod a repülős kiképzést, ahol a feldatokat pontozták, ha a végén nem feleltél meg akkor ennyi volt. Csak ez után lehetett F-14-re ülni.)

ACE2-őt ismerem, tervezem említeni, de a céljára már régen nem emlékeztem. Dam Busterst ismerem, részelemekre és teljesen fullre is lehetőség volt lerepülni a bevetsét. Annyi idősen nem tudtam vele játszani, noob voltam. :)

Az amigás szimekről szívesen írnék, de előtte nem ártana tudni, hogy milyen tartalom legyen az irományban illetve hogy milyen terjedelmű legyen. Akár komplett játékleírást is tudok írni róluk, illetve az amiga emulátorral képeket is tudok készíteni.
    Talán a C64-es F-14 Tomcat-ről is...

Stöki nem mondott semmit. Az iddqd blog közölt már le asszem 5-6 oldalas írásokat is. Ha ennél hosszabb lesz, akkor több rész lesz.

Régebben linkelte itt valaki az EF-2000-et meg a hozzá való TrackIR kieget. Ismét megtenné ez az illető ha szépen megkéném?
    Please!

L Viper volt kb. egy éve.

VIsszatérve az IAF és USAF-ra.
    Legszembetűnőbb tulajdonságai a több repülhető gép, multi coop és egymás elleni küldetések lehetősége, az USAF-nak nagyon jó küldetésszerkesztője volt, valamint GYÖNYÖRŰ táj textúrája, 3d-s kabinja.

Tehát volt padlock és FOV? A tájtextúra '90-es évek végi szinten tényleg elképesztően szép, meg nem ismétlődő, mint az F4.0-ben. A multi hogyan ment? Szólóban vagy a hadjárat statikus küldetéseiben?

Radarnak volt LRS, TWS és STT üzemmódja de nem bonyolították túl.
    A durva az, hogy az F-14 Fleet Defendernek is volt ilyenje sőt, talán már a Falcon 3.0 is modellezve ezeket.

Amit kihagytam a C64-es ATF ami nem szim, arcade, de a kor szintjén dinamikus hadjárat volt benne, ahogy a ACE-ban is...!