Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nyugaton azt tartják, hogy pl a MiG-ek csak arra jók hogy felszálljanak és lelőjjék (*** lásd lent) ... vagy ha nem lövik le akkor leesnek maguktól.
Nem tudom, hogy te milyen forrásokat olvasol, de sürgősen dobd el őket. Én tucatnyi könyvet és ezernyi fórumot olvastam és csak retardált hülyék állítanak ekkora marhaságot. Ha máskép lenne, akkor vietnám felett nem olyan lett volna a kill ratio, amilyen.
A háborúkban meg minden MiG úgy hullik lefelé mint a légy. Hogy miért, ennek több oka van (az egyik oka, mint mondtam, hogy a háború nem a becsületes ütközetekről szól).
Milyen MiG és milyen ellenfél ellen...? Ez megint általánosítás...
(azt hiszem annak idején ide is linkeltem egy riportfilmet ahol a szerb 29-es pilóták számoltak be lelövésük körülményeiről. Nincs benne semmi szépítés, ezért nagyon tanulságos!)...stb)
Van hozzá angol felirat? Oroszul és szerbül sajnos nem tudok.
(***) A mai napig is fentmaradt a következő "bölcs mondás" amit sokan előszeretettel használnak:
"MiG's were borne to die!" - mondta ezt Maj. Bob Lodge, 3 légigyőzelmes öreg róka. Nos, ezzel a modorral hadakozók csak egy aprócska dolgot felejtenek el (vagy nem tudják)... Bob Lodge meghalt vietnám felett, mert lelőtte egy MiG... no comment.
Az ilyen pilótás / PR dumát nem kell komolyan venni. Ennyi. Nem tudom, hgoy te miért veszed...