52967
  • Borisz80
    A reggeli tejeskávéhoz....

@Axe
    Bár én nem az öreg társasághoz tartozom, de reppennék valamit. Csak egy időpont kellene.
  • arrow19
    +1
  • axenet
    Ma koradélután egy nosztalgiarepülés ? Ki jönne ?
  • z0ty4
    várjuk türelmesen
  • axenet
    Lesz még ilyen, több emberrel nem sokára. Számítok rád Naná ;)
  • arrow19
    Valami baj van a radarral...
  • Borisz80
    Saitek X52 Pro tulajok vagy volt tulajok!
    Van valami mód arra hogy egy BMS -ben lévő funkciót rárakjunk a gázkar talpzatán lévő "MFD" alatti 2 görgő illetve 2 gombra? Jelenleg ahogy látom a joy-gázkaron lévő "MFD" fényerejét illetve a joy gombjainak a fényerejét szabályozza az egyik görgő. A másik görgő és a 2 gomb nem tudom mit csinál. Nem látok változást a gázkar-MFD kijelzőjén.
    A BMS alapból nem érzékeli ezeket a gombokat illetve a tekerőket illetve a smart technology progi sem érzékeli, így nem tudom programozni őket.
  • axenet
    Hú de puskaporos a levegő itt

Tegnapi 72 és AMVI közös repülés briefing :

[IMG]http://kepkezelo.com/images/f8l8rd1vkad4mn9wffd.jpg[/IMG]]TS briefing

8 72es pilóta
    8 AMVI pilóta
    4 111es pilóta (vörös oldalon)
    2 AWACS irányító
    1 ATC torony irányító

Videó hamarosan
  • Talon11
    Ha idegesítő lennèk, jó, lehet hogy ez a velejárója, de így is muszáj kérdeznem meg vkit, ha még félreértjük egymást is...
  • Boconadi
    Nem lattal Te semmit, nekünk nem kell bizonygatni semmit, ne rajzolj magadnak szakallat, ha meg nincs. Ne viselkedj ugy mintha tudnal barmit is. Baszott idegesitö vagy, elöször nöjj fel a jatekhoz. Ne kerdezz hülyesegeket, elöbb nezz utana, es ne tegyel ugy mintha mar megtetted volna. Kerlek! Willkommen im Internet...
  • Talon11
    Csakhogy a BMS fórumon mindig 3-4 hetet láttam
  • Molnibalage
    Akkor meg miért kérdezted? Néha azt érzem, hogy csak bőszíteni vagy itt minket...
  • Talon11
    Tudom, öreg..várom is
  • Molnibalage
    Igen, 2-3 Falcon hét múlva.
    Értsd, kész lesz, amikor kész lesz.
  • Talon11
    Csak a 4.33-mal? Amúgy annak már van vmi kiadási időpontja?
  • Borisz80
    Az utolsó hsz cserétekből úgy értem hogy a 4.33-al jön. Különben mire várnának?
  • Molnibalage
    A FLARE elvileg készen van.
  • Borisz80
    Lehet hogy én is felnézek 21 körül. Bár nemrég kaptam meg páromtól az Outlast-ot (biztos azt akarja hogy idő előtt szívrohamot kapjak) és azt nyomom este.

Ha nem lenne "csak" 30ezer a különbség a fullos Warthog (joy és gázkar) és a csak warthog joy ára között; a joy részére befizetnék. Vajon probléma nélkül működne e a warthog joy az x52pro gázkarral?
    De így, ha már összegyűjtött 70ezret az ember akkor azt a +30-at már csak összegyűjti és gázkarja is lesz. (még ha a BMS-hez nem is azt akarja használni)
  • Molnibalage
    Sajnos ilyet nem tudok, csak a poszot tutom törölni. Már emailban is megkersetek emiatt. Szóval a poszotot törlöm.
  • Razor18
    Rajtad kívül bárkinek kellene érteni ez alapján, hogy miről beszélsz???
  • Talon11
    Még mindig kiírja azt a fránya üzenetet....nektek?
  • arrow19
    Szerintem 21:00 de tegnap PcPilot-on voltunk. Persze nálam és Axenál is úgy van hogy Cougar+FSSB ezzel eléggé kivan faszázva a cumó.
  • Borisz80
    Hánytól lesztek? Falcon Online TS?
  • Borisz80
    TUSBA az szép meg jó, de ahhoz rendelkezni kell egy Cougar-al. Akkor viszont meg nem vennék Warthog-ot.
  • arrow19
    Pl. többek közt azért van a TUSBA.
    Este valaki egy kis durrantásra? Sztem Dumbo papa is jön.
    Addig is peace
  • Borisz80
    Dumbo jóvoltából végre kipróbálhattam a Warthog joy-t. Élmény volt!
    Mégegyszer köszi a lehetőséget Dumbo!

Ha F-16 gázkarral adták volna ki (mint "következő generációs couger-t") már rohannék is érte a boltba...
  • z0ty4
    igazad volt Boci bácsi, jó volt megnézni a régi képeket, szerencsére van fenn facen album, mert a gépen elveszett volna. mind közül ez a kedvenc, azóta sem repült ennyi Magyar pilota és szerintem nem is fog :(

rengeteg repülés volt még Janával, Axe-al és Krisszel :) (Janával tuti 200 repült óra felett járunk )
    De az első komoly Redflag is megmarad örökre, mikor a 72esek 8 gépes köteléke kísért el bombázni.
    emlékszem semmit sem aludtam repülés után mert annyira járt az agyam.

• Molnibalage
    Már közel sem akkora, mint régen. Akkor nem lenne az, hogy megint - a befejezés kapujában - nem haladtam egy centit sem előre a MOD-dal. Lassan megint visszatérek és befejezem, de aztán semmi nagy tervem nincs fejlesztés terén csaj up to date szinten fogom tartani, ha jönnek ki új 3D modellek és egyebek.
  • L Viper #46724
    Bizony jó visszagondolni, azokra a közös reppenésekre, jó beszélgetésekre, ahogy írod. A zúzós szitudra, és Gundi bariton röhögésére :D
    Szerencsére Destroy barátunkkal azért már összefutottunk egyszer pár sörre, de az sem ma volt :)
    Nekem is van egy rakás régi képem, egyszer csak eljutok odáig, hogy kiválogassam és felrakjam pl a Picasa tárhelyemre.
  • Boconadi
    Jaja, ne mondd, en vagom csak en ofp-vel jatszottam ezt, bar az nem olyan szint, de egy kicsit ertem. Jesszus az is mar vagy 10 eve volt lassan. Hihetetlen.

Na de nem kezdek el itt filozofialni, meg bölcseszkedni, csak sajnalom hogy a lehetösegek nem adtak vagy adjak meg hogy jo emberekkel akiket megismersz nem csöngethetsz be hogy hé elvipera allitsd le magad inkabb igyunk meg egy sört, stb. Bar ez az internetes tarsadalom olyan mint a nök. Jönnek, mennek az emberek. Es jok.

...faradok, inkabb alszok.

Akinek vannak regi screenshot-jai, nezzek meg öket. Mindröl beugrik mikor hogy keszült, miert, mi törtent. Tök erdekes.

Egyszerüen csodallom hogy belöled meg nem ment ki ez a fejlesztesi motivacio.
  • Molnibalage
    Ha nem adott volna semmit, akkor nem fejleszteném. Egyébként meg fejlesztőként nem csak az a fontos, hogy nekem mit ad, hanem hogy másnak mit adhat. Ha nem vagy fejlesztő, akkor ezt úgysem nagyon érted meg. Ez bizonyos ponton túl már az is érdekes, hogy "jé, ezt is meg lehet csinálni". És a legjobb, hogy sok "jé" csak nemkem esik le... ;)
  • Boconadi
    Olyanokrol meg nem is beszelve, hogy anno JoeDestroy küldött nekem joystic-ot hogy ne billentyüvel nyomjam :DDDDdd mekkora kiraly dolog ez mar
  • Boconadi
    Persze, kepletesen mondtam hogy mennyit. En csupan arra gondolok, hogy az az idö kamatozodik-e? Mert amit en ettöl a jatektol kaptam, az elmeny, emlek, jo emberek, nevetesek, idegeskedesek, minden ra szant es vele eltöltött perce: öröm, emlek. Mindenki vissza sirja valamilyen szinten a multat (legyen barmiröl szo), a jo dumalasokat, vagy hogy kötelekezes közben lezuzom a tarsamat, es mindenkinek ott a kep a szeme elött, a sajat szemszögeböl. En is latom az enyemet. Mikor kezemben marad a botkormany dogfight közben, a screenshotok, stb. Mind szep emlek, es a közössegre gondolva siman össze koccintanek egy-ket (lada) sört, kibeszelni ki mit miert, miert nem?!

Neked mit adott a jatek Balazs? Mert en kivülallokent azt latom, hogy idegeskedest, ez szar az szar, es hogy a rengeteg beleölt idöd, semmivel nem kamatozodik. Biztos jo erzes, hogy a vilag masik reszeröl egy 10fös tarsasag a Te mododdal "repül", vagy a nyelvet kitanultad, sok dolgot tudsz, ismersz, jobban mint "mi"; de és? Ennyi? Erted amit akarok? Minden szemelyeskedes nelkül.
  • Molnibalage
    Kipróbáltam, semmi baja az R-27ER-nek. Csinálja vidót, ACMI vagy bármit, megy ilyen egysoros chateléssel nem sokat tudunk kezdeni.
  • Talon11
    Naná, hogy megvolt.....
  • Molnibalage
    SST lock megovolt folyamatosan? Nagy távolságon még az MI is képes simán megzavarni földháttérben ECM-mel.
  • Talon11
    Oké, akkor fordítok: AA-10C...
    Azt nem értem, hogy mikor kilövöm a gépről a rakétát, megy simàn, de a cél közelében elindul lefelé ívelő pályán
  • Molnibalage
    Nincs olyan rakéta sehol, hogy R-73ER, R-27ER van. A kérdést meg nem értem, nincs értelme.
  • Talon11
    Tehát pl. Az R73ER egyszerűen pályát téveszt a végén"?
  • Molnibalage
    1. Nem életem felét.

2. Hatalmas szüntetek vannak. Lehet, hogy 2 év telt el pl. az első BMS4 release óta, csak éppen abból a 24 hónapból kb. 18-ban a Falcon felé sem néztem, csak fórumoztam... Nekem pl. még mindig U6 van fent... Az FF-nél is hol jöttem, hol mentem. A nagy MOD kiadása után, ha lesz valaha fixált kód, akkor lesz '90-es változat, addig nem látom értelmét. Ha nagyon unom magam, akkor minimális változtatással mégis megcsinálom azt is, bár nem látom értelmét. Az AMRAAM kateógriájú fegyverek egyszerűen vérszarul vannak modellezve - sajnos az exe-ben van kódolva az, hogy miért szar - és még a kód is bugos.

3. A kérdés meg annak fényében még viccesebb, hogy nekem teszed fel, mikor mások pont most akarnak belevágni valamibe, ami évekig tart. Néz meg, hogy a Balkan és más helyszín mennyi ideje készül és mennyire funcionálisak vagy készek. Nem véletlen az, hogy az RF hadájat nem a Nevada helyszínen megy, hanem Koreában. Még azt volt a legkönnyebb gatyába rázni úgy, hogy az alapvető funciók menjenek.