Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hát nemtom, nekem nagyon nem kerek ez az egész, amit elmondtak nekünk, hogy Lacit kisemmizték a saját cégéből a kvázi alvállalkozói vagy alkalmazottai. Azt el tudom képzelni, hogy a munka végén keveselték az előre kialkudott árat (de nem tudhatjuk, mennyire magyarosan volt megoldva a "persze, túlórázzatok csak, majd hozzáadjuk" kérdés), de azt, hogy a végén ő még a saját munkáit is -saját bevallása szerint nemcsak tök ingyen, de nem kevés ráfizetéssel- minden további ellenszolgáltatás nélkül átadta, ezt én nem veszem be. Kizárt, ha normálisan lepapírozzák (ahogy mondta), és normálisan kifizeti őket (amit nem mondott), akkor ő "mindenképp szarul jön ki belőle, ezért átad mindent". Az nem lehet, hogy pont a 15K zárolása miatt ő sem fizetett, mondván ő sem kapott pénzt? Ami itthon bevett szokás, de az alvállalkozóit meg érthetően nem igazán hatja meg...?